Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένταση στην ομιλία του Νάσου Ηλιόπουλου στα Γιαννιτσά


Ένταση σημειώθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινοβραδινής προεκλογικής ομιλίας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου (υπ. βουλευτής Επικρατείας και πρώην Υφ. Εργασίας) και Κώστα Καλδάρα (υπ. βουλευτής Επικρατείας) και την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Π.Ε Πέλλας, στα Γιαννιτσά (πλατεία ΕΠΟΝ, πεζόδρομος).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ένα ζευγάρι ατόμων, σήκωσε ψηλά μια ελληνική σημαία πάνω στην οποία αναφερόταν: «Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή κ. Ηλιόπουλε. Η Μακεδονία είναι ελληνική». Το ζευγάρι εξέφραζε την δυσαρέσκειά του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος στην διάρκεια του Athens Pride είχε επισημάνει πως «η σημαία της πατρίδας μου είναι πολύχρωμη».

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του άνδρα, ο οποίος μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του αφέθηκε τελικώς ελεύθερος. Ωστόσο, το ζευγάρι καταγγέλλει ότι εκτός από τις τρεις προσαγωγές, ομάδα οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ ξυλοκόπησαν μέλος της ομάδας τους.

Παράλληλα, κάποια άλλα άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση φωνάζοντας ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική» και φώναξαν προς τα παριστάμενα πολιτικά πρόσωπα τον χαρακτηρισμό «προδότες». Αμέσως άνδρες της αστυνομίας επενέβησαν και προληπτικά προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα τα εν λόγω άτομα.

Κατόπιν, μια δεύτερη ομάδα μελών ατόμων άρχισαν να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή», με τους άνδρες της αστυνομίας απλά να τους απομακρύνουν και τα άτομα αυτά  τελικώς να αποχωρούν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 comments:

  1. 5-6 γραφικοί τύποι που έχουν κουράσει τους πάντες. Από έναν μη Ζαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νάσος Η. Σου στέλνει φιλιά

      Διαγραφή
    2. Πριν μερικά χρόνια ετσι λέγαμε για αυτούς που κυβερνούν σήμερα!😂😂😂 αποεναν μη ζαίο!

      Διαγραφή
    3. 5:08 αναφέρομαι σε αυτούς που ξεκινήσανε το σκηνικό και όχι για τους Συριζαίους.

      Διαγραφή
    4. Μα οι Συριζαίοι ξυλοκόπισαν το παλικάρι το οποίο αφού τελείωσε η ομιλία επιχείρησε με την γυναίκα του να αναρτήσει την σημαία που είχε ετοιμάσει! Μήπως τελικά ου δυο τρεις γραφικοί που γυρίζουν παντού είναι οι Ζαίοι; 😂😂😂

      Διαγραφή
    5. Καλά και οι Ζάοι δεν πήγαινουν πίσω Βουρβούρα, έχεις δίκιο! Κόντρα γραφικότητας, οι μεν διατρανώνουν υπέρ της πατρίδας αλλά αν γίνει κανένας πόλεμος πρώτοι θα τρέξουν και οι δε υπέρ των δικών τους απόψεων αλλά όταν ήρθαν στην εξουσία γίναν ένα με το σύστημα.

      Διαγραφή
  2. Να επισημάνουμε ότι γνωστός εξ Σκύδρας Συριζαίος χτύπησε τον νεαρό που ανέβασε την ελληνική σημαία προκαλώντας του μεγάλη ζημιά στο γόνατο ο οποίος μετά τις πρώτες βοήθειες υπέβαλε μήνυση κατά του νταή ο οποίος και συνελήφθη σήμερα και οδηγήθηκε για τα δέοντα στον Εισαγγελέα .. ΥΠΟΜΟΝΉ 5 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντέ να δώσει ο θεός να απαλλαγούμε

      Διαγραφή
    2. Ήσασταν μπροστά στο περιστατικό κυρία μου; Γιατί αν ήσασταν θα βλέπατε ότι όχι μόνο δεν χτυπήθηκε ο τύπος αυτός αλλά και πως την πτώση του θα τη ζήλευε ο Αλεξανδρής κ θα ζητούσε πέναλτι. Μην αναμασάτε ο,τι πλασάρουν τα διαφορα τοπικά μέσα που δεν παρίστατο καν στην εκδήλωση κ προφανώς αντλούν την ενημέρωση τους από τη μια πλευρά κατά το δοκούν.

      Διαγραφή
    3. Προδότες..η Μακεδονία είναι ελληνική.. Λίγες η μέρες σας.. Μετά να δούμε που θα κρυφτείτε..

      Διαγραφή
    4. Τον μπουζούριασαν τον γεροντόμαγκα να μάθει να τρσμπουκιζει έγκυες γυναίκες

      Διαγραφή
    5. Προς 9.19. Εσύ είσαι σίγουρος ότι είσαι Μακεδόνας ; Δηλαδή είσαι ψηλός ξανθός και γενικά ανοιχτόχρωμος;

      Διαγραφή
    6. ίδιος ο Μπράντ Πίτ αν ενδιαφέρεται η γυναίκα σου

      Διαγραφή
    7. Προς 12:34 Σαν τον Βαρέλα του Πάοκ σε κόβω 'Μακεδόνα'.

      Διαγραφή
    8. Φέρε την να δοκιμάσει για να Σου πει βορειοσλαύε

      Διαγραφή
    9. Ασιάτη , η δικιά σου δεν βλέπετε; Να έβρισκες λευκή!!!!

      Διαγραφή
  3. θα τον πληρώνει μία ζωή ο μηχανικός τον νεαρό ... Λεφτά υπάρχουν , ο μαδούρο να είναι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμαθα οτι νοσηλεύεται σε κρισιμη κατάσταση ειναι αλήθεια;;;

      Διαγραφή
    2. Φούμαρα, μια χαρά ήταν φώναζε στο Α.Τ.

      Διαγραφή
  4. Κι όχι μόνο φώναζε αλλά οι αστυνομικοί του έλεγαν "Σε παρακαλώ πολύ τώρα, πάμε πανω". Τέτοια προσαγωγή στην οποία οι αστυνομικοί μόνο ξύλο δε φάγανε από τον προσαχθέντα πρώτη φορά βλέπω και μάλιστα στην είσοδο του ΑΤ. Χούντα βρε και βασανιστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως λεω εγώ τώρα η προσαγωγή ηταν παντελώς "προληπτική" και αυτός δεν έκανε κάτι παράνομο αλλά ηταν υο θύμα; Μήπως άλλοι έπρεπε να προσαχθούν αλλά δεν έγινε; Τροφή για σκέψη ......

      Διαγραφή
  5. Μπροστά δεν ήμουν, το βίντεο σχολιάζω, στο οποίο πολίτης ο οποίος φαίνεται απολύτως καλά, τραμπουκιζει λεκτικά αστυνομικούς, οι οποίοι κάθονται και τον ακούνε, προβάλλει αντίσταση κατά της αρχής (γεγονός το οποίο επιβάλλει προσαγωγή) και ζητά ασθενοφόρο επειδή πονάει. Ασθενοφόρο καλείται μόνο όταν είσαι σε κατάσταση που χρήζει ιατρικής παρακολούθησης κατά την ώρα της μεταφοράς στο νοσοκομείο. Εάν κλήθηκε το ασθενοφόρο είναι απαράδεκτο, καθώς για να κάνει σόου, το στέρησε από άλλα ενδεχόμενα βαρύτερα περιστατικά και μάλιστα εν μέσω καύσωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οπότε είτε οι αστυνομικοί τον ανέχονται είτε είδαν αν τον χτύπησαν ή οχι και κατάλαβαν την μ@λ@κία να αφήσουν τον άλλον ελεύθερο!

      Διαγραφή
    2. Πολλαπλές κακώσεις γόνατος έδειξε η ακτινογραφία και πήρε παραπεμπτικό για μαγνητική Κ Σέρλοκ Χολμς Της Αριστεράς και Της προόδου.

      Διαγραφή
  6. Και είναι οι κακώσεις γόνατος λόγος για να κληθεί ασθενοφόρο;Τι είναι το ασθενοφόρο ταξί για να μεταφέρει όποιον έχει βήχα, πονόδοντο η πονοκέφαλο;Απαραδεκτος όποιος, βλέποντας την κατάσταση αυτού του ανθρώπου, υπεκειψε στις υστερίες του και κάλεσε ασθενοφόρο. Αν συνέβαινε κάποιο σοβαρό περιστατικό σ'εσάς εκείνη την ώρα ή σε συγγενή σας και χρειαζοσασταν ασθενοφόρο, θα σας κάλυπτε η απάντηση ότι δεν είναι διαθέσιμο γιατί εξυπηρετεί κάποιον με κακώσεις γόνατος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.