Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έγινε στη Βέροια η εκδίκαση των ενστάσεων για τις εκλογές στο Δήμο Πέλλας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, από το τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας η εκδίκαση των δύο ενστάσεων που κατέθεσαν οι εκπρόσωποι των συνδυασμών του Δήμου Πέλλας, «Πέλλα Μπροστά», με επικεφαλής τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη και «Πέλλα, Δήμος Για Όλους», με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη.

Οι δύο ενστάσεις στρέφονται κατά της απόφασης με την οποία ανακηρύχθηκαν οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες συνδυασμοί και οι υποψήφιοι κάθε συνδυασμού που εκλέχθηκαν ως τακτικοί ή αναπληρωματικοί, βάσει του σχετικού πίνακα των αποτελεσμάτων ο οποίος ενσωματώθηκε σε αυτή, κατά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Πέλλας.

Η απόφαση του δικαστηρίου που θα κρίνει αν θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Πέλλας ή όχι, αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες και πάντως σε κάθε περίπτωση μέχρι στις 5 Αυγούστου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Η ένσταση έχει γίνει διότι ο κος Θεοδωρίδης Ηλίας είχε επιπλέον έναν άνδρα αντί για γυναίκα στην κοινότητα Πέλλς. Πότε θα το καταλάβουν ότι έχασαν άραγε. Πιστεύω ότι ο κρυαβρησιωτης έβαλε το χεράκι του μιας και ξέρει καλά από δικαστήρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τ.Χ Συντ/χος Αστυνομικος22 Ιουλίου 2019 στις 3:05 μ.μ.

      Η ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΑΜΚΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΟ: ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

      Διαγραφή
    2. και εσύ κάπως έτσι είχες διοριστεί αν θυμάσαι και βγήκες στην σύνταξη παίρνοντας εφάπαξ στα 45. κρατικοδίαιτος με τα λεφτά του Ελληνικού λαού

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Ο Θ.Θ; ΚΑΙ Ο Σ.Κ,;😂😂😂😂

      Διαγραφή
    5. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ

      Διαγραφή
  2. Ο ξεφτίλας ο Ηλίας τελικά μεγάλος βολεψακια Σ ρε συ έπαθα πλάκα πωπωπωπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαδοπουλος Νικος22 Ιουλίου 2019 στις 3:56 μ.μ.

    Καλα ρε Ηλία ντροπή δεν εχεις? Στηριζεις αυτον που κατηγορουσες? Ευχομαι να ξαναγινουν και να ρθεις σε μενα να ζητησεις στηριξη. Θα σε διωξω και θα σε φτυσω οπως μας κανεις εσυ τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ένσταση εγινε διότι κατα σαφή παράβαση του εκλογικού νόμου ο Ηλιας Θεοδωριδης είχε 7 υποψήφιους στην ΔΕ Πελλας (ενώ μπορουσε να εχει 4-6). Υπάρχει ξεκαθαρη παραβίαση του εκλογικού νόμου. Το δικαστήριο θα κρίνει αν η παραβίαση αυτή άλλοιωσε το εκλογικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως το λογικό και σωστό ειναι να ακυρωθεί η παράταξη του Ηλία Θεοδωριδη.
    Όσο για αυτούς του Σταμκου που χειροκροτούσαν τον Ηλία.. πολυ γρήγορα ξέχασαν τις φανφάρες τους περι Μακεδονίας.. τελικά ΟΛΑ για την καρέκλα!!!
    Αυτοί όμως είμαστε αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κεχαγιά όπως είσαι κατέβα την άλλη φορά θα σαρώσει Σ και καλά έκανες και μαλώσες με τον απαράδεκτο τον Ηλία γιατί η ηθική του και η ηθική σου διαφέρουν παρασαγκας εμείς μαζί σου για την άλλη φορά δυνατά οργανώσου φίλη και μην καταλαβαίνεις κανέναν από αυτούς τους καρεκλοκενταυρους εσύ είσαι από μας τον κόσμο που ζορίζεται δυνατά λοιπόν εδώ τον απαίσιο τον έκανες μάγκα εσύ θα ξεσκίσει Σ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΙΣ ΕΣΕΙΣ_ΤΑ ΤΣΙΡΚΑ_ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο καημένος ο κόσμος πάλι στις κάλπες λες και δουλειά άλλη δεν έχει και οι κακόμοιροι υποψήφιοι σύμβουλοι πάλι έξοδα και κούραση από όλες τις παρατάξεις κρίμα ρε παιδιά γι'αυτούς που δεν έχουν δεν μιλάμε γι'αυτούς που κάναν 1500000 ψηφοδέλτια η αυτούς που γέμισαν τον τόπο με διαφημιστικά αυτοί δεν έχουν αναγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο αδερφέ θα συμφωνήσω με την άποψη σου για την Δημητρούλα μας αυτό πρέπει να γίνει χορτάσαμε από του βολεμένους και του δήθεν ειδήμονες φτάνει καλά καθαρά και τίμια παιδιά δικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ανακήρυξη των υποψηφίων γίνεται από το πρωτοδικείο... εκεί υπάρχουν ευθύνες... επομένως εάν κριθεί ότι πρέπει να ξαναστηθουν κάλπες, τα χρήματα που θα χρειαστούν θα πρέπει να πληρωθούν από αυτούς που έκαναν την ανακήρυξη.. επομένως δε θα γίνει τίποτα.. σιγά να μην δικάσουν δικαστικοί δικαστικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΗΠΙΕ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ.ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΝΑΙ Ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Θ.Θ που εσυ βλαχο αποκαλεις με το ονομα του τουρκου προεδρου ειναι εκατο χρονια μπροστα απο σενα και αυτον που ψηφισες. Βλεπω ομως οτι η ξεδιαντροπη σταση του Η.Θ δεν σε απασχολει καθολου γιατι οπως καταλαβες επαναληψη εκλογων μπορει να πετυχει μονο ο Θοδωρος και οχι ο ανημπορος Σταθης.

      Διαγραφή
  11. Η Κρυα Βρύση ξανάβγαλε τον Στάμκο.Οχι αυτοί που τον ψήφισαν αλλά οι περιπου 1.300 που δεν πήγαν την β Κυριακή να τον τιμωρήσουν.Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν γινουν παλι εκλογες ας μην παει κανεις να ψηφησει ως ενδειξη διαμαρτυριας.ολοι τους ιδιοι ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Den exoume myalo h kryadisiwtes kala na patoume stamko kai dhmou twra fate stin mapa gia na doume tin glyka......dromous den exoume kai ton psifisate eimastai poly koroida telika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ti se perimenh stamko etsi kai ginoune ekloges ta kles me mayro dakri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και που θα βρούνε λεφτά όλοι αυτοί αν ξαναγίνουν εκλογές; Α ξέχασα, υπάρχει ο μεγάλος της ζαμιδη, μπρεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι εννοείς 11.38 για τις βουλευτικές,δεν του πήγαν...Αν εννοείς τον Καρασμανη ,μην περιμένεις,αυτός το παίζει υπεράνω όλων,πόντιος Πιλάτος. Για αυτό τον φόρτωσαν απο τούς έξη τους πέντε υποψήφιους απο τα Γιαννιτσά και μάλιστα τον Λάκη,που οι άνθρωποι του από την πρώτη υποψηφιότητα του 14 τον τρέξανε σε όλο τον Νομο. Παραλίγο να φάει και τον Τζαμτζη! Ας τον φάει στα μούτρα του,και ας θυμάται την δήλωση του Κανακάρη του!" πόλεμος κατά παλιού που έχει κουράσει και απογοητεύσει..."Να την βάλει στην κορνίζα να την βλεπει...Εξαιτίας του έχασε το υπουργιλικι, αλλο να διεκδικείς, με 16000 και άλλο με 26000!! Θελεστα και Παθεστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ.Ο ΗΛ.ΘΕΟΔ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ.Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ Η ΚΛΙΚΑ ΣΤΑΜΚΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΘΑΡΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΤΡΕΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΗ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν μπορώ να διαβάζω άλλες μπούρδες φτάνει πια όλοι οι υποψηφιοι ήταν χάλια αυτά μωρέ αξίζουν στον δήμο μας ??? Για σκέφτητε όλοι καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το αποτέλεσμα καλώς ή κακώς έχει αλλοιωθεί.Δυο περιπτώσεις υπάρχουν ή να ξανά γίνουν εκλογές ή να αποζημιωθούν οι άλλοι συνδυασμοί. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε περίπτωση εκλογών γιατί φαντάζομαι δεν θα ξανά αγοραστουν ψήφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.