Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή σύμβασης για τη μελέτη σηματοδότησης κόμβου Σκύδρας - Σεβαστειανών



Η κα. Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης που αφορά τη «Μελέτη σηματοδότησης κόμβου Σκύδρας – Σεβαστειανών».
Η εκπόνηση της μελέτης συνολικού προϋπολογισμού 20.541,63 € γίνεται με χρηματοδότηση από τους Ιδίους Πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
«Προχωρά η μελέτη για τη σηματοδότηση ενός ιδιαίτερου σημείου, που όλοι ξέρουμε τη σημασία βελτίωσης της οδικής ασφάλειας. Παράλληλα, το επόμενο διάστημα θα υπογραφεί και η σύμβαση για τη μελέτη του κόμβου στο σημείο, λύνοντας οριστικά το πρόβλημα. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας καταγράφει και προωθεί ρεαλιστικές λύσεις στα ζητήματα που χρήζουν αντιμετώπισης και διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές» ανέφερε σε δήλωση της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Το αντικείμενο της μελέτης είναι η σηματοδότηση του κόμβου, με σκοπό την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση και διαχείριση των κυκλοφοριακών φόρτων όλων των απαιτούμενων κινήσεων από/προς όλες τις οδούς και τη σημαντική ενίσχυση του επιπέδου οδικής ασφάλειας της περιοχής.

 ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Επιτέλους.Θέλουμε όμως κυκλικό κόμβο το συντομότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβάμαι μήπως ο περιφερειακος δρόμος Σκυδρας Πετριάς αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη κυκλοφορία και δεν είναι καθόλου ασφαλείς κυρίως το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.