Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Γιώργου Παπαδόπουλου


Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες του νομού Πέλλας που έδειξαν με τη ψήφο τους εμπιστοσύνη, εκτίμηση και στήριξη προς το πρόσωπό μου, με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Πέλλας, στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Η έμπρακτη εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξαν την Πέλλα ως δεύτερη εκλογική δύναμη στη Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, αμέσως μετά από την Εκλογική Περιφέρεια της Α' Θεσσαλονίκης, με ποσοστό (31,29%) και έναντι της Επικράτειας (31,53%).

Η υποψηφιότητά μου και η κατάταξή μου στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Εκλογική Περιφέρεια Πέλλας, με 3.361 ψήφους, συνέβαλλε στη διαμόρφωση του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ (28,62%), σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών και άφησε σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον.

Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στήριξαν και εμπιστεύτηκαν το πρόσωπό μου στην πρώτη μου εκλογική αναμέτρηση στις εθνικές εκλογές, στους ανθρώπους που από κοινού δώσαμε έναν έντιμο, ειλικρινή και αξιοπρεπή αγώνα. Δώσαμε σε συνθήκες ασφυκτικά πιεστικού χρόνου μια καθαρή μάχη με έντονο το στοιχείο της ανθρώπινης επαφής με τους πολίτες της κοινωνίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και βιώσαμε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι. Απευθύνω επίσης μέσα από την ψύχη μου ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, τους συγγενείς και φίλους που ενίσχυσαν και στήριξαν την επιλογή της συμμετοχή μου.

Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στη συνυποψήφιά μου και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τζάκρη Θεοδώρα και στους νεοεκλεγέντες Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους πολίτες της Πέλλας ατομική και οικογενειακή υγεία, δύναμη και προκοπή.

Με εκτίμηση, 
Παπαδόπουλος Γεώργιος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. που πας ρε καραμητρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΣΑΚΩΝΟΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λένε, στο χέρι που ρίχνει λάσπη,πάντα μένει και σ αυτό λάσπη..
      Κ όποιος κατάλαβε, κατάλαβε..

      Διαγραφή
  3. Πολύ αλαζονεία ρε φίλε. 3 και κάτι χιλιάδες ψηφους πήρες και το παίζεις και παράγοντας. Ας μην ήταν Τζάκρη και Σηφάκης και θα βλέπατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είδες την αλαζονία βρε προκατειλειμμένε; Ευχαριστήρια εφράζει ο άνθρωπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.