Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Την έθαψα στην αυλή, αλλά δεν τη σκότωσα εγώ» δηλώνει ο γιος της ηλικιωμένης στην Κορινθία


Συγκλονίζουν οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας, σε χωριό στο Κιάτο. Η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της, με την γιο της να παραδέχεται ότι ήταν εκείνος που την έθαψε, προκειμένου να παίρνει τη σύνταξή της. Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται ότι την σκότωσε και ισχυρίζεται ότι η μητέρα του πέθανε από παθολογικά αίτια.

«Δεν τη σκότωσα εγώ. Είχε προβλήματα υγείας και πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Πάντοτε μου έλεγε ότι όταν πεθάνει θέλει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού. Στις 27 Νοεμβρίου ήρθα να τη δω και ήταν νεκρή. Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της» φέρεται να είπε ο γιος της στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Σημειώνεται πως αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής προκειμένου να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας. Μακροσκοπικά, πάντως, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κάποιο τραύμα ή ίχνη αίματος ή κάποιο άλλο στοιχείο που να «δείχνει» εγκληματική ενέργεια.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.