Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποδηλατοπορεία στη Φλώρινα στη μνήμη των Γιώργου Πράσσου – Γιώργου Μίλτση



Μετά το τραγικό ποδηλατικό δυστύχημα που συνέβη στην Πτολεμαΐδα, οι Ποδηλάτρες Φλώρινας διοργανώνουν ποδηλατοπορεία, τιμώντας την μνήμη του Γιώργου Πράσσου και Γιώργου Μίλτση, που αποτελούσαν μέλη της ομάδας μας.

Οφείλουμε να ποδηλατήσουμε όλοι μαζί στη Φλώρινα, που ήταν η πόλη που έζησαν και ποδηλάτησαν για αρκετά χρόνια τα παιδιά, μια και ήταν φοιτητές εδώ.

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος σε αυτήν την εκδήλωση, ώστε να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους φίλους οδηγούς: Προσέξτε μας και μοιραστείτε μαζί μας το δρόμο!

Η ποδηλατοπορεία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουλίου, στις 19:00 με εκκίνηση το Νέο Πάρκο Φλώρινας.

Αρχικά, θα γίνει ένας μικρός γύρος της πόλης, όπου θα μπορείτε όλοι να συμμετέχετε και στη συνέχεια θα συνεχίσουμε, κάνοντας ακόμα μερικά χιλιόμετρα πριν επιστρέψουμε πάλι στο Νέο Πάρκο.

Η ποδηλατοπορεία θα πραγματοποιηθεί με χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας κανονικά τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ.

Πάρτε το κράνος και το ποδήλατο σας και ελάτε μαζί μας το ερχόμενο Σάββατο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τα παιδιά, που έφυγαν τόσο άδικα.

Μακάρι αυτή η ανείπωτη τραγωδία, να αποτελέσει έναυσμα στο να αλλάξει σταδιακά η συμπεριφορά των οδηγών απέναντι μας.

Ποδηλάτρες Φλώρινας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.