Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: H πολιτική εκδήλωση της Δημ.ΤΟ Αλμωπίας με την παρουσίαση των υποψηφίων της ΝΔ (βίντεο)Μήνυμα ενότητας έστειλαν χθες Πέμπτη 4 Ιουλίου από την Αριδαία οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Πέλλας, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης μπροστά από τα γραφεία της Δημ.ΤΟ Αλμωπίας, στον πεζόδρομο, όπου μετά τις 8.00 το βράδυ, παρουσία πλήθους πολιτών, έγινε η παρουσίασή τους στον επίλογο της προεκλογικής περιόδου ενόψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής.

Οι έξι υποψήφιοι (με τη σειρά που μίλησαν: Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη,  Νίκη Ποζίδου, Διονύσης Σταμενίτης, Στάθης Φουντουκίδης και Γιώργος Καρασμάνης) χαιρέτισαν δια μικροφώνου τον κόσμο και ανέπτυξαν τις προτάσεις τους για ένα καλύτερο αύριο, τις δυνατότητές τους αλλά και σημεία από το πρόγραμμα της ΝΔ.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Δημ.ΤΟ Αλμωπίας Γεώργιος Τζάτσης, ο οποίος κάλεσε όλους τους πρώην προέδρους της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμωπίας (Αριδαίας) για να παρουσιάσουν από έναν υποψήφιο ο καθένας.

ndip

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment