Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προετοιμασία βουλευτικών εκλογών στην Π.Ε. Πέλλας


Ενημέρωση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνάς Αηδονά για την πορεία των διαδικασιών

«Λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου συζήτησα με τους υπαλλήλους μας και ενημερώθηκα για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας. Διαπίστωσα μεγάλη ετοιμότητα γεγονός που αποδεικνύει ότι τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας διακρίνονται για την τήρηση των καθηκόντων, τη θετική διάθεση συνεργασίας και την αποτελεσματικότητα. Τους ευχαριστώ», δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά. 

Η κα. Αντιπεριφερειάρχης είχε συνομιλία με τους υπαλλήλους της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων και του Τμήματος Διαφάνειας & Υποστήριξης Συστημάτων για την πορεία προετοιμασίας της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή. Η Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης και υπεύθυνη για όλη την εκλογική διαδικασία κα. Κυριακή Κυριακοπούλου ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη κα. Αηδονά για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαδικασίες, επισήμανε ότι υπάρχει η γνώση και η πείρα της υπηρεσίας λόγω και των τετραπλών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τον Μάϊο, ενώ, τόνισε ότι ο όγκος δουλειάς όπως και τα εκλογικά τμήματα είναι αυτή τη φορά λιγότερα. Επίσης, τονίστηκε η καλή συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, τα Πρωτοδικεία και τους τέσσερις (4) Δήμους της Π.Ε. Πέλλας που είναι οι εμπλεκόμενοι φορείς της εκλογικής διαδικασίας. «Είμαι βέβαιη ότι οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κορυφαίας αυτής δημοκρατικής διαδικασίας, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να κυλήσουν όλα ομαλά. Είμαστε έτοιμοι ως Διοίκηση να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην πορεία. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους» κατέληξε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Η κύρια Κυριακόπουλου είναι η ψυχή της περιφέρειας μακάρι να είχανε όλες η περιφέρειες μια τόσο αξία και ικανή διευθυντητρ α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.