Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέο μεταγραφικό χτύπημα από Γιαννιτσά που πήραν τον Ραφαήλ Σούκιας


Ακόμα έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα των Γιαννιτσών, πρόκειται για τον 25 χρόνο Ραφαήλ Σούκιας 9/3/1994, μέσο -επιθετικός που έχει ύψος 1:82 και βάρος  76 κιλά.
Ο ημαθιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τη Βέροια, και στη συνέχεια έκανε το άλμα στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Στην Κ20 του Ολυμπιακού αγωνίστηκε βασικότατος  τρία χρόνια, με  τους Νέους του Ολυμπιακού όπου  πανηγύρισε και τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ το πιο σημαντικό ήταν ότι έφτασε στους "8" του Next Gen Series, με την ομάδα αυτή.

Ο Σούκιας έγραψε τη δική του ιστορία με την U-20 του Ολυμπιακού αφού σημείωσε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της ακαδημίας των "ερυθρόλευκων" σε επίσημη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συγκεκριμένα, είχε κάνει το 1-0 με την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το NextGen Series στο τελικό 2-0 του Ολυμπιακού!

Επόμενο βήμα, η μεταγραφή του στον Πλατανιά (1 συμμετοχή στη Super League και μία στο Κύπελλο Ελλάδος) με ενδιάμεσο δανεισμό στον ΑΟ Χανιών.
Στην συνέχεια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών, έπαιξε με   απόλυτη επιτυχία  στον Θεσπρωτό, Δίστομο και πέρσι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος  στην Νίκη Αγκαθιάς.
Έχει χριστεί στο παρελθόν 13 φορές διεθνής με τις μικρές Εθνικές, ενώ έχει πετύχει και 2 γκολ.
Ο Σούκιας είναι η 2η μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή θα ακολουθήσουν άλλες 8 τις επόμενες μέρες από τον φιλόδοξο σύλλογο των Γιαννιτσών.
Η διοίκηση των Γιαννιτσών τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται να έχει μια πολύ καλή χρονιά με υγεία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.