Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Έδεσσας: Η Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου μας..."γεννά" προβλήματα"!



Στα όρια της υπολειτουργίας και σε ενδεχόμενο κλείσιμο θα φθάσει η Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας αν δεν ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα.
Όπως αναφέρει σχετικά ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου "η Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου αυτή την στιγμή, βασίζεται σε δύο επικουρικούς γιατρούς, που όταν λήξει η σύμβαση τους, δεν θα μπορούν πλέον να εργάζονται και προσθέτει: "Παράλληλα σε αυτή την λειτουργία συνδράμει (ως πότε;) μια αγροτική γιατρός. Τέλος, από το Σεπτέμβριο, η Κλινική δεν θα διαθέτει Διευθυντή, αφού η υπάρχουσα συνταξιοδοτείται!

Όλη αυτή η κατάσταση οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια στην υπολειτουργία της (εφημερίες μόνο για μισό μήνα), με το κίνδυνο ακόμα και του κλεισίματος της!!".

Και ο κ. Γιάννου καταλήγει με έναν ιδιαίτερα αιχμηρό επίλογο, κάνοντας λόγο για "μεθόδευση" και "πολιτικές σκοπιμότητες", ως εξής: "Είναι περίεργα όλα αυτά τα απαράδεκτα που συμβαίνουν, σε ένα ενεργά δυναμικό τμήμα του Νοσοκομείου μας. Είναι μία κατάσταση που έχει επαναληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε στο συμπέρασμα, ότι η διοίκηση αντί να το αντιμετωπίσει άμεσα και προληπτικά, το άφησε στη τύχη του, για να... "θεραπευτεί" στη συνέχεια χωρίς κανείς να κουνήσει καν το δάκτυλο του!! Λυπάμαι που θα το πω, αλλά αυτή η... τακτική θυμίζει μεθόδευση για την δημιουργία προβλημάτων και όχι φυσικά δραστικές ενέργειες για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Δεν θέλω καν να διανοηθώ κάποια σκοπιμότητα, καθώς βρισκόμαστε λίγο πριν τις κάλπες, πράγμα που σημαίνει μεταφορά προβλημάτων στην επόμενη κυβέρνηση!!
Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο, για αυτό και καλώ τους υπεύθυνους να δώσουν λύσεις" εδώ και τώρα" μακριά από πιθανές πολιτικές σκοπιμότητες και πάντα κοντά στους πολίτες που χρειάζονται την συγκεκριμένη Κλινική, που επιθυμούμε να γεννά ζωή και όχι προβλήματα!"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. γκρεμιστε το να κανετε πάρκινγκ εκεί..ούτως ή αλλως δεν σας νοιαζει και πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι
      Θα έρθει η κακιά δεξιά να τα γκρεμίσει όλα ( τα όνειρα σας τουλάχιστον )

      Διαγραφή
  2. Γιάννου όλα τα έδωσες σε ιδιώτη, με τον Μητσοτάκη θα αποτελειώσετε την Ελλάδα και τους Έλληνες, ξέρεις εσύ ετοιμάζεις έδαφος για να την κλείσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες βρε σαχλαμάρα.
      Απάντησε μου σε αυτό.
      Πότερ έγινε το νοσοκομείο και με ποιον εξοπλίστηκε??
      Επι ΝΔ η επι Σύριζα??
      Που εναν αξονικό είχαν αγοράσει άλλοι και επειδή εγκρίθηκε επι Σύριζα το καπηλευτηκαν ως δικό τούς.
      Ποιος κατήργησε το 5€ στην επίσκεψη και έχουν γεμίσει τα νοσοκομείο αργοσχολους που για του π@@ταου τον χαβα πηγαίνει στο νοσοκομείο.

      Διαγραφή
  3. Με τον Μητσοτάκη αν δεν έχουμε φράγκα περίθαλψη ιατρική Δεν θα υπάρχει θα είναι η απόλυτη καταστροφή στην υγεία θα πεθαίνουμε σαν τα σκυλιά στο αμπέλι ξυπνήστε ψηφίστε Χρυσή Αυγή επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.