Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Κρανίου τόπος» τα Ξανθόγεια μετά την Θεομηνία - Β. Θωμάς: «Επιβεβλημένη η άμεση παροχή βοήθειας» (φωτο)


Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι των Ξανθογείων από τη χθεσινή Θεομηνία που χτύπησε το χωριό του δήμου Έδεσσας και ζητούν τη βοήθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και της Πολιτείας για την αποκατάσταση των ζημιών…

Στο χωριό, το οποίο σήμερα θυμίζει «κρανίου τόπο», βρέθηκε ο νεοεκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας, Βαγγέλης Θωμάς και διαπίστωσε τις ζημιές που προκλήθηκαν κυρίως από τις πτώσεις δέντρων, αλλά και στις δενδροκαλλιέργειες (μήλα, ροδάκινα κ.λ.π.), οι οποίες καταστράφηκαν ολοσχερώς από το χαλάζι που έπεσε, με ότι αυτό συνεπάγεται για το εισόδημα των παραγωγών.

Να σημειωθεί ότι από την ανεμοθύελλα, μεταξύ άλλων, κατέπεσε και το κιόσκι που βρισκόταν στην είσοδο του χωριού, ενώ προκλήθηκε πολύωρη διακοπή ρεύματος που αποκαταστάθηκε αργά τα μεσάνυχτα.

«Η απελπισία των συνδημοτών μας βρίσκεται στο κατακόρυφο και είναι έντονη η ανάγκη για άμεση βοήθεια και υποστήριξη στην Τοπική Κοινότητα των Ξανθογείων η οποία επλήγη από την Θεομηνία της Τετάρτης», σημειώνει ο κ. Θωμάς, προσθέτοντας: 

«Είναι απαραίτητος ο συντονισμός ενεργειών των υπηρεσιών που εμπλέκονται από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, του ΕΛΓΑ και γενικότερα του κράτους, για να αποκατασταθεί η κανονικότητα στο χωριό και να αποζημιωθούν άμεσα οι παραγωγοί που υπέστησαν καταστροφικές ζημιές στις καλλιέργειές τους. Είναι επιβεβλημένη η λήψη μέτρων και η άμεση παροχή βοήθειας από όλες τις υπηρεσίες, οι οποίες πρέπει να συνδράμουν το ταχύτερο δυνατόν για την αποκατάσταση της καθημερινότητας στα Ξανθόγεια».
ksan
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Ρε Βαγγέλη,δημοτικός Σύμβουλος βγήκες όχι βουλευτής,άσε την Ντορκα με τις λουμπουτεν να συμπαρασταθεί στους πονεμενους αγρότες,αχ ξέχασα,και οι δύο σας βρίσκεστε στην αντιπολίτευση,κρίμα γιατί άλλα σχεδιαζατε και άλλιως σας βγήκαν.Καλα θα έπεφτε πολύ γέλιο,οι δυο σας να γυρνάτε στα χωράφια για να κάνετε εκτιμήσεις ζημιών,τι ειχαν να δουν τα μάτια μας!Κρίμα,ας όψεται ο Κουλης που σας χαλασε τα σχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι αγάπη μου στον Καρασμανη και στον βοριδη τώρα άιντε να δω την μαγκιά σας αιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΦΟΣ;
    ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.
    ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαγγέλη... ήρεμα!!! Τα καλάμια είναι για να δένουμε τις ντομάτες και όχι για να τα καβαλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι μάθανε ότι η ¨¨πολιτική¨¨ προφανώς είναι επάγγελμα.
    Δεν πάνε να γράψουν κανένα μεροκάματο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτάξτε πως παρακολουθούν τον Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αλίμονο στους ανθρωπους που εχουν ζημιες και γενικα αλίμονο μας σαν χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε μακεδονομάχοι βουλευτές της νδ. Τώρα θα φανεί η αξία σας. Η θοδώρα και ο βαγγελάκης είναι αντιπολίτευση.Αντε να δούμε και εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε φίλε ΕΛΕΟΣ!!! σας ανεχτήκαμε με τις ανακοινώσεις στην περίοδο των εκλογών κάθε μέρα και μάλιστα πληρωμένες !σταματήστε σας βαρεθήκαμε, τράβα στο μαγαζί του πατέρα σου μπας και κολλήσεις κάνα ένσημο και βοηθήσεις λίγο ΚΟΥΡΑΣΕΣ ειλικρινά στο λέω ασε τις ανακοινώσεις για κάνα βουλευτή θα σου γυρίσει μπούμερανγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κούρασες φίλε χαμηλά την μπάλα τέλος οι εκλογές και οι ανακοινώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουραστικός στα τέρματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.