Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η "Κοινωνία σε Κίνηση" θεωρεί ότι η δημοτική αρχή οφείλει να αντιμετωπίζει με κατανόηση και σεβασμό τα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μας


Ολοκληρώθηκε η δίκη των εργαζομένων  της τουριστικής ΑΕ δημοτικής επιχείρησης  καθώς και πολιτών οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί από τον Δήμαρχο Έδεσσας κ Γιάννου για παράνομη κατάληψη δημοσίου χώρου με τη συνολική αθώωση όλων των κατηγορουμένων.    

Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στο στόχαστρο του Δημάρχου για τις αντιδράσεις τους κατά το κλείσιμο της επιχείρησης τον Ιανουάριο του 2015. Αίτημα τους  ήταν η αναβολή της γενικής συνέλευσης ώστε να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.    

Δυστυχώς την δικαιολογημένη αγωνία τους ο Δήμαρχος την αντιμετώπισε με εμμονή και εκδικητικότητα επιδιώκοντας μέχρι την τελευταία στιγμή την καταδίκη τους, ακόμη και αν κάποιοι από αυτούς δε βρίσκονται πλέον στη ζωή, αρνούμενος να αποσύρει τη μήνυση. Αξιοπερίεργη είναι και η επιλεκτική εναντίωση του Δημάρχου σε συγκεκριμένα πρόσωπα και όχι στο σύνολο των εργαζομένων.      

Επιπλέον με συνεχείς αναβολές αγνόησε την ταλαιπωρία δεκάδων ανθρώπων επί τέσσερα χρόνια. Να σημειωθεί ότι ακόμη και χτες με πρόφαση ότι βρισκόταν εκτάκτως στην Αθήνα επιδίωξε για μια ακόμη φορά την αναβολή της δίκης παρόλο που την ίδια στιγμή βρισκόταν σε γνωστή καφετερία της πόλης μας.     

Η Κοινωνία σε Κίνηση θεωρεί ότι η δημοτική αρχή οφείλει να αντιμετωπίζει με κατανόηση και σεβασμό τα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα όταν αυτά αφορούν τόσο σημαντικά θέματα όπως είναι τα εργασιακά ζητήματα. Ευχόμαστε αυτή να ήταν η τελευταία φορά που αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε  εργαζομένους  και δημοτικής αρχή λύνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων ντροπιάζοντας την πόλη μας και τον Δήμο μας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ 3 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑΝΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από την πολύ την κίνηση έχασαν τις εκλογές ήταν υπερκινητικοί

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ;
      ΟΡΘΙΟΙ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ.
      Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

      Διαγραφή
    3. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Χ 3

      Διαγραφή
    4. Με τέτοια αντιπολίτευση πάει και για 4η άνετα, να φανταστείς ο προηγούμενος για δήμαρχος δεν βγήκε ούτε δημοτικός σύμβουλος σε αυτές τις εκλογές!

      Διαγραφή
  2. O κόσμος δεν ήξερε τίποτα για τα "έργα" του Γιάννου, ευθύνη έχουν όλοι όσοι σιώπησαν. Φυσικά δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι των καταρρακτών που πήγαν στα δικαστήρια οι οποίοι και αυτοί σε αρκετές περιπτώσεις σιώπησαν, όμως καλώς αθωώθηκαν . Ελπίζω τον Σεπτέμβριο να ανοίξουν τα στόματα στο δημοτικό συμβούλιο για τα αίσχη του γιατί διαφορετικά τον βλέπω εσαεί δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ 2.16 ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΓΧΟΣ ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ ΕΙΣΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ο δασκαλος όλες και όλες 4 κουβέντες είπε στα 5 χρόνια πλάκα μας κάνεις!

      Διαγραφή
    2. Είχε άλλες προταιρεότητες , είχε άλλα πράγματα να ασχοληθεί.
      Του τραβήξαν και το χαλί η δικοί του , για τον ΞΥΡΙΖΑ μιλάμε, και ο δάσκαλος τελείωσε.
      Μετά την συμφωνία τον Πρεσπών παραδώσανε στον Γιαννάκη που τον βγάλανε μπροστά

      Διαγραφή
    3. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟΧΑΖΕΤΑΙ ΒΑΘΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
      ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ: Η ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ.
      ΕΤΣΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ

      Διαγραφή
  4. Οι κύριοι και κύριες που εικονίζονται στην φωτογραφία και δεν ηταν εργαζόμενοι στους καταρράκτες, τι συμφέροντα έχουν να παρουσιάζονται ως συμπαραστάτες και αβανταδαροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι κατι που δεν υπαρχει στο λεξιλόγιο σου αλληλεγγύη......εσυ μονο απο μιζα λαδωμα συναλλαγή ξερεις....οκ το καταλαβες η να το ζωγραφισω;

      Διαγραφή
  5. Έτσι σύντροφε.
    Η αριστερά τα θέλει όλα δικά της ,προβάλοντας σαν πρόσχημα τον ανθρωπισμό.
    Είδαμε την αλληλεγγύη και τους αλληλέγγυους σας τι σόι ψάρια πιάνουν.
    Άντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.