Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέχρι στις 14 Αυγούστου θα εφημερεύει η Γυναικολογική- Μαιευτική του νοσοκομείου Έδεσσας- Από 15 του μήνα τα επείγοντα και οι τοκετοί στα Γιαννιτσά!


Μέχρι την Πέμπτη 14 Αυγούστου θα εφημερεύει η Γυναικολογική- Μαιευτική του νοσοκομείου Έδεσσας. Από την Πέμπτη 15/08/2019 μέχρι και στις 31/08/2019 η κλινική θα λειτουργεί μόνο σε πρωινό ωράριο και η νοσηλεία, οι τοκετοί  και τα επείγοντα περιστατικά θα καλύπτονται από την αντίστοιχη κλινική της Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών!
Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, η οποία αποδίδει την εξέλιξη αυτή στην "προσωρινή έλλειψη ιατρικού προσωπικού".
Αναλυτικα΄η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Ενημερώνουμε τους πολίτες που εξυπηρετούνται από το Γ.Ν. Πέλλας, Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, ότι λόγω προσωρινής έλλειψης ιατρικού προσωπικού η Γυναικολογική και Μαιευτική Κλινική θα εφημερεύει καθημερινά μέχρι την Πέμπτη 14/08/2019. 
Από 15/08/2019 μέχρι και 31/08/2019 η κλινική θα λειτουργεί μόνο σε πρωινό ωράριο και η νοσηλεία, οι τοκετοί  και τα επείγοντα περιστατικά θα καλύπτονται από την αντίστοιχη κλινική της Ν. Μ. Γιαννιτσών.


Λαμβάνοντας υπόψη πως το κύριο κριτήριο εξυπηρέτησης των πολιτών είναι η ασφαλής αντιμετώπιση των προβλημάτων του, το Επιστημονικό Συμβούλιο, αποφάσισε την εφημέρευση του τμήματος  μέχρι 14-08-2019. Σε συνεννόηση των δύο κλινικών Έδεσσας -Γιαννιτσών αποφασίσθηκε η ενεργός συνεργασία τους και από 15-08-2019 έως 31-08-2019 όλα τα επείγοντα περιστατικά, οι τοκετοί και τα επείγοντα γυναικολογικά  χειρουργεία, θα διεκπεραιώνονται από την αντίστοιχη κλινική των Γιαννιτσών.
Όλα τα πρωινά η κλινική θα λειτουργεί με τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία."  


 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. οταν προ καιρού ο δήμαρχος Εδεσσας το ελεγε, ο Σηφάκης τον κατήγγειλε ότι κανει αντιπολίτευση. Τώρα ο Σηφάκης τι λεει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ..ΘΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.