Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: Ο Μητσοτάκης «ξέχασε» τα πλεονάσματα, λίγο πριν πάει στο Βερολίνο


«Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Πέτσας, επιβεβαίωσε χθες την απάτη της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη.
Ο κ. Μητσοτάκης είχε κάνει σημαία του για τρία ολόκληρα χρόνια τη μείωση των πλεονασμάτων. Αφού απέρριψε χωρίς καμία διαπραγμάτευση την μείωση που πέτυχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον καταπιστευτικό λογαριασμό, έφθασε σήμερα στο σημείο να βάλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να παραδεχθεί στο πανελλήνιο πως «θα θέσουμε το θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων από το 2021 και μετά», μήπως και κατεβάσει τον πήχη ενόψει του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο, μετά την απουσία οποιασδήποτε αναφοράς πριν λίγες μέρες στο Παρίσι.
Όσο και να προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, η κυβέρνηση θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπη με τα ψέματά της. Στον προϋπολογισμό δεν χωρούν ούτε ψεύτικες υποσχέσεις, ούτε ναι μεν αλλά. Εκεί θα αναγκαστεί ο κ. Μητσοτάκης να αποκαλύψει το πραγματικό του σχέδιο περικοπών και επιβαρύνσεων, προκειμένου να μπορέσει να χρηματοδοτήσει τις φορολογικές ελαφρύνσεις για τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα».

ΑΠΟ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Ρε αμερικανόφιλοι ντροπη της Αριστεράς μιλάτε και από πάνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσά τους δεξιούς σας έκλεψαν τους ρόλους , αυτό σας τρελαίνει περισσότερο.Τι θα κάνετε εσείς τώρα;;;;;

      Διαγραφή
    2. ναι έχεις δίκιο χειρότεροι από αυτούς γίνατε χαχαχα το κατάλαβες ΜΠΡΑΒΟ

      Διαγραφή
  2. Τους απατεώνες..μείωσαν τον ΕΝΦΙΑ μεσοσταθμικά κατά 22% ενώ έλεγαν ότι θα τον καταργούσαν...
    Κατάργησαν τα CAPITAL CONTROL ενώ δεν μας είπαν τίποτα προεκλογικά τους απατεώνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που σας επέβαλσν το ΕΝΦΙΑ δεν σας πειράζουν ,ενω αυτοι που δεν το κατήργησσν σας πειράζουν!!!Ζήταμα ψυχιατρικής!!!

      Διαγραφή
    2. Ποιος κατήργησε τα capital controls ο κουλης που εφερε ανάπτυξη 4%σε δύο μηνες και μειωσε τα πλεονάσματα στο 2,5%;Να σκεπάζεται την νύχτα,κανει ψύχρα!

      Διαγραφή
    3. Χαλαρώστε λίγο, γιατί σκέφτεστε πολύ και θα τελειώσει γρήγορα η ελάχιστη φαιά ουσία που διαθέτετε,αν δεν εξαντλήθηκε ήδη.
      Ποιός ρε αστροπελέκι έφερε τα capital controls και γιατί;
      Αυτοί που έφεραν τον ΕΝΦΙΑ τιμωρήθηκαν στις εκλογές και έφεραν στην εξουσία αυτούς που θα τον καταργούσαν...και αντί αυτού έφεραν capital controls γιατί απλά οι άνθρωποι ήταν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

      Διαγραφή
    4. Το πρόβλημα της χώρας δεν ήταν η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ τον Μάιο του 10 αλλά τα capital control του 15.'Σκεπτόμενος' πολίτης και όχι φανατικό κομματόσ___λο.

      Διαγραφή
  3. Η χώρα βρήκε από τα μνημόνια και την έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές με δύο ανύπαρκτα ζητήματα το Μακεδονικό και την ασφάλεια.
    Τώρα έχει τα πάντα στα χέρια της .
    Περιφέρειες δήμους στρατό αστυνομία Εκκλησία ΜΜΕ..
    Έρχονται μέρες που θα βλέπεις 13% αύξηση της ΔΕΗ και θα σου λένε φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μειώνετε ο ενφια και θα ακούς ότι το έκανε η κυβέρνηση των ικανών και κανονικών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.