Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Υπογραφή σύμβασης κοινόχρηστων ποδηλάτων


Υπογράφτηκε η σύμβαση για την προμήθεια και τοποθέτηση συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στην πόλη της Έδεσσας. 
Το σύστημα των κοινόχρηστων ποδηλάτων θα διαθέτει τέσσερις σταθμούς, που θα τοποθετηθούν στην περιοχή των Καταρρακτών, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, στο Δημαρχείο και στην πλατεία Ελευθερίας. Οι χρήστες θα μπορούν να εγγράφονται στον σταθμό των Καταρρακτών και στη συνέχεια να χρησιμοποιούν τα ποδήλατα από και προς όλους τους σταθμούς. Το σύστημα περιλαμβάνει ειδικό λογισμικό διαχείρισης και λειτουργίας και φυσικά είναι σχεδιασμένο για τις ανάγκες της Έδεσσας.
Τα κοινόχρηστα ποδήλατα εντάσσονται στο μεγάλο πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και περιλαμβάνει επίσης την απομάκρυνση του τοίχου του γηπέδου, του παλιού κλειστού γυμναστηρίου και την ανάπλαση του χώρου, αλλά και δράσεις ηλεκτρονικής προβολής και διευκόλυνσης δημοτών και επισκεπτών, το City Branding, σήμανση, έργα στήριξης της τοπικής αγοράς και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.
Το πρόγραμμα λειτουργεί συμπληρωματικά με άλλα προγράμματα, όπως είναι η μετατροπή του Κανναβουργείου σε συνεδριακό κέντρο-επισκέψιμο χώρο και το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου που ο Δήμος Έδεσσας υλοποιεί μαζί με τον Εμπορικό σύλλογο, έχοντας ως τελικό στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού και τη στήριξη της τοπικής αγοράς.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Είναι αλήθεια ότι τα ποδήλατα κοστίζουν 120.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεταμένα λεφτά σαν τις κάμερες στην λίμνη των βρυττων σαν τα σπιτάκια στους καταρράκτες σαν τα δεκάδες ποδήλατα τα κοινόχρηστα στον αρχάγγελο που δεν έχει μείνει ούτε πεταλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και σε ποιους δρόμους του Αμστερνταμ..εε της Εδεσσας..θα κυκλοφορουν αυτά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά για όσους δεν θυμούνται και δεν ξέρουν γραφείο Σίμου, τα ποδήλατα είχαν ξαναμπεί επί Σώντρα και εγκαταλείφθηκαν, αλήθεια που είναι τα ποδήλατα της δημοτικής αστυνομίας. Τώρα που βρε θα κάνουν ποδήλατο που δεν έχει χώρο για τον πεζό. Ρήμαξες την Έδεσσα, ποδήλατα, πλακάκια τσιμέντα, αναπλάσεις. Εδω ρε δεν έχουμε πλατεία την ρήμαξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι δεν έχει αναπλασεις η Έδεσσα, πλατείες, παιδικές χαρές.
      Σας έκανε ανθρώπους ο βλάχος όπως τον λέτε ,αλλά βλέπω οτι εισαστε ποιο βλάχοι με την κακή έννοια απο αυτόν.

      Διαγραφή
    2. Ρε συ είδες Βλάχο και ειδικά αυτόν τον βλάχο να κάνει καλό??, άντε ρε σα πέρα ταγάρι που έκανε παιδικές χαρές και πλατείες που τα ρήμαξε όλα,ο Μπομπ ο Μάστορας. Το παντελόνι του αυτός δεν μπορεί να σηκώσει, και στο άλογο που ανέβηκε 4 με σκάλα τον κρατούσαν. Δεν βλέπεις το χρώμα του έτοιμος είναι

      Διαγραφή
    3. Ο βλάχος σας έκανε ανθρώπους, οτι και να λέτε .
      Έχετε σκυλιασει όλοι οι απαιδευτοι τεμπέληδες και σχολιάζεται.
      Οι ίδιοι απαίδευτος που έτρεχαν πίσω απο την Τζάκρη και κάθε συριζαιο που ερχόταν στην Έδεσσα, οι ίδιοι απαίδευτος που ούτε νερό ξέρουν να βράσουν και τα χέρια τους θυμίζουν γκομενας.
      Κάνουν και βόλτες με τα παρφουμ συνολακια τους σαν την μέντορά τους Θεοδώρα στις χαλαζοπληκτες περιοχές, ως τι τάχα?
      Ως μείζον αντιπολίτευση ενος δήμου??
      Και τώρα επειδή ο κόσμος τους ξεχνάει και θα ξαναπάνε ομαδικά στο 8% όπως ηταν πριν κάποια χρόνια, θέλουν να συντηρούν την ύπαρξη τους γράφοντας ανηλεος σχόλια στα μπλογκ κατα του βλχαοδημαρχου που οι ίδιοι βάφτισαν.
      Ένας βλάχος που τιμή του και καμάρι του γιατί αυτός μπορεί να είναι βλάχος στην καταγωγή, αλλά εσείς κοιμοσαστε με τα τσαρούχια.

      Διαγραφή
  5. Απο την μεριά του ΚΤΕΛ και της μεραρχιας γιατι δεν εχει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΛΑΧΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΝΤΡΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΠΕΤΡΙΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ4ΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΑΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΧΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΡΟΠΟΡΙΑΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΟΔΡΟΜΟΥΣ;
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    περιλαμβάνει επίσης την απομάκρυνση του τοίχου του γηπέδου, του παλιού κλειστού γυμναστηρίου και την ανάπλαση του χώρου,
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ.
    ΞΕΧΑΣΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ.
    ΤΙ ΑΜΣ ΛΕΤΕ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑςΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΤΙ;
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΞ ΚΑΙ ΝΑ ΤΖΙΡΑΡΟΥΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΉΘΕΙΑ 1:54 ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΖΕΙΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΈΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΜΙΛΑΣ; ΑΥΤΈΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ ΝΩΕ;ΓΉΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΌ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΧΩΡΊΣ ΆΔΕΙΑ;ΝΑ. ΜΗ ΦΤΙΑΧΤΟΎΝ ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ;ΜΕ ΤΈΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ;ΤΟ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ,ΠΡΈΠΕΙ ΩΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΉ ΈΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΊΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δήμος Έδεσσας με τα προβλήματα του και αυτός, κινείται, κάτι κάνει. Ο Δήμος Πέλλας πότε λέει να κινηθεί; Να δούμε ένα έργο για εμάς τους γονείς (και όχι μόνο ) ένα πάρκο, μια παιδική χαρά κάτι! Δεν αντέχουμε να δίνουμε χρήματα σε παιδοτοπους. Ζητάμε έργα, διότι "Μαζί Συνεχιζουμε " αλλά για που; Έργα δουλειά φτάνει ποια τα λόγια δίχως ουσία, η υπομονή όλων εξαντλείται. Θέλουμε ομορφη έως ένα βαθμό την καθημερινοτητα μας μέσα από δράσεις του Δήμου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανακατασκευή όλων των πέτρινων καροδρομων τώρα.Δεν περπατιουνται με τίποτα.Απορω με τον ηλίθιο που τα ενέκρινε.Γιατι έπρεπε να γίνουν δύο πεζόδρομοι δεξιά και αριστερά από τα ποτάμια.Ενας δρόμος και ένας πεζόδρομος για να γίνεται και η κυκλοφορία δεν θα ήταν καλύτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν θα αναφερθώ στα παραπάνω.. μια ερώτηση μόνο...
    δήμαρχε στην θεσσαλονικη τα αποσύρουν λόγο ατυχημάτων - επικινδυνοτητας...έγινε μελετη χρήσης ή θα γίνουν όλα για το ΘΕΑΘΗΝΕ και θα αποσυρθουν και αυτα σε λιγο καιρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.