Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τελέστηκε στα Γιαννιτσά η ορκωμοσία του Δημάρχου Γρ. Στάμκου και των Συμβούλων του Δήμου Πέλλας (βίντεο)



Τελέστηκε σήμερα Κυριακή 25 Αυγούστου, στις 11.30 το πρωί, στην  κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, η ορκωμοσία του -εκλεγμένου για τρίτη συνεχόμενη θητεία- Δημάρχου Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκου, του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων των Κοινοτήτων και των Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Πέλλας.

Η ορκωμοσία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο οποίος ευχήθηκε εγκάρδια στον κ. Στάμκο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους κατά τη νέα δημοτική περίοδο.

Μετά την τελετή ορκωμοσίας, απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους και τους παρισταμένους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

"Σας καλώ όλους από όλους τους συνδυασμούς του Δημοτικού συμβουλίου να αφήσουμε κατά μέρος τις προσωπικές πολιτικές, τις προσωπικές πικρίες, που ας πούμε ότι συγχωρούνται σε μια προεκλογική μάχη ακόμα και όταν χρειάζεται μέχρι και απόφαση δικαστηρίου για να γίνει σεβαστή η απόφαση της πλειοψηφίας" ανέφερε στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πέλλας". Τόνισε επίσης "Είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη πλειοψηφία αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου, η συντριπτική πλειονότητα των συμβούλων και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σήμερα εδώ μπορεί να συμφωνήσει  μαζί μου ότι προέχει η ουσία και όχι η βιτρίνα"
  
Στην τελετή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης και Λάκης Βασιλειάδης, οι Δήμαρχοι Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Δντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών, φορέων κ.α.
orkomosoa gianitsa
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Ήθελα να βγεί πρόεδρος ο 💘Αστέριος Κιόσης 💘💘💘💘💖💘💘 Το άξιζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τον ηθελα πολύ πάντως 💖💖💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘 Αστέρι μ'ακούς💖💖💘💘💘💘💘💘

      Διαγραφή
  2. Δήμος Πέλλας μια πλατεια με καφετέριες....τραγικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμοπουλος ο επόμενος δήμαρχος : μόρφωση ευφεία κσι πίστη κσι στους 3 αρχηγούς που αλλαξε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι το αηδόνι του δημοτικού συμβουλίου ο εκπρόσωπος Τύπου του Στάμνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τζαμπα μαγκασ......τον δουλευουν οι αγροτεσ....τοσα χρονια αισχοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλατεια με τραπεζοκαθισματα που καθαριζονται καθε πρωι με νερο του δημου και εισοδος πολεως τραγικη... Χωρις πεζοδρομια και οδοστρωμα αθλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιο διχαστική και αλαζονική ομιλία νομίζω πως δεν έχει ξανακουστεί απο χείλη δημάρχου.Κρίμα για τα Γιαννιτσά και το Δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΙΝΙΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΕΕΕ ??? ΣΕ ΕΙΔΑ

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ #850# ΟΧΤΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ #5000# ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΦΤΩΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΨΗΛΩΣΕΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕΣ...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.