Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας


Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας  πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 και ώρα 12:00΄μ, με τα  εξής εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή ποσού 224.100€,τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2019.
2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή όρων για τη λήψη επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» συνολικού ποσού 867.998,49€για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις»..
3. Έγκριση και προσωρινή παραλαβή της Προκαταρκτικής Μελέτης Γεωλογικής Καταλληλότητας στο πλαίσιο της Α΄ φάσης Τοπικού Χωρικού Σχεδίου Δήμου Σκύδρας.
4. Ανάκληση της αριθ.121/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη νέας για την έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού – Τακτοποιητικού πίνακα εργασιών του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Καλής, Καλλίπολης, Μανδάλου Δήμου Σκύδρας».
5. Αποδοχή της τροποποιημένης πράξης και απόφασης ένταξης του Τεχνικού Δελτίου για το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σκύδρας».
6. Διαγραφή ποσού που αφορά τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (0,5%) λόγων διπλής δραστηριότητας.
7. Κλήρωση δικαιούχων για τις θέσεις που θα καταλάβουν στο χώρο της 5ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας 2019 που θα διεξαχθεί από τις 20-8-2019 έως τις 26-8-2019.
8. Χορήγηση αδειών συμμετοχής των εκθετών  της 5ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας 2019.
9. Εξειδίκευση πιστώσεων για τις δαπάνες της 5ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας 2019. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αυτό το Κέντρο Κοινότητας γιατί το έχετε πάει στην Καλή και ταλαιπωρείτε τον κόσμο της Σκύδρας να ψάχνει μέσο να πάει εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με το ίδιο σκεπτικό όλα τα χωριά πρέπει να φωνάζουν που όλες οι υπηρεσίες είναι στην Σκύδρα , έλεος όλο γκρίνια είμαστε .σιγά δεν θα πάς και στην Θεσ/νικη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από κάθε χωριό θα μετακινηθούν 10-20 άτομα,από την Σκύδρα 200-300.Πώς να το κάνουμε.Είναι υπηρεσία πρώτης γραμμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.