Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιτυχία του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας στη 84η ΔΕΘ



Το 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας παρουσίασε το έργο του ROBOCITY, στην 84η ΔΕΘ στο Περίπτερο 13 τις ημέρες 14 και 15 Σεπτεμβρίου. Το έργο αυτό, ήταν το μόνο που επιλέχθηκε από το NOESIS, σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για να παρουσιαστεί και σημείωσε μεγάλη επιτυχία ως προς το ενδιαφέρον που προκάλεσε στους απλούς επισκέπτες, αλλά και στους επίσημους που επισκέφθηκαν την 84η ΔΕΘ. 
Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε από τους καθηγητές και τους μαθητές του Τομέα Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας, και απόσπασε επαινετικά σχόλια όπου παρουσιάστηκε, (10 Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής, Έκθεση Έργων 1ου ΕΚ Αριδαίας), πράγμα που φανερώνει πως όταν το ταλέντο, η διάθεση για μάθηση και το μεράκι των μαθητών και των καθηγητών συνδυάζονται μπορούν να παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα που ωφελούν τους μαθητές.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.