Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: Δρομολογούμε περισσότερα έργα οδικής ασφάλειας στην Πέλλα


Υπογραφή Σύμβασης από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για την εκπόνηση μελέτης οδικών κόμβων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής υπέγραψε συμφωνητικό για την εκπόνηση Μελέτης διαμόρφωσης των κόμβων Σκύδρας-Σεβαστειανών, επί του επαρχιακού οδικού δικτύου Έδεσσας-Βέροιας και Γαλατάδων, στην Παλαιά Εθνική Οδό Έδεσσας-Θεσσαλονίκης, με την Μελετητική Ομάδα που προκρίθηκε στην αντίστοιχη διαγωνιστική διαδικασία. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 34.794,40 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους και έχει χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τους δύο (2) μήνες.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Η οδική ασφάλεια είναι σημαντική προτεραιότητα στο τεχνικό πρόγραμμα έργων που υλοποιούμε. Οι κόμβοι που περιλαμβάνονται στην μελέτη είναι σημεία στα οποία έχουν συμβεί στο παρελθόν ατυχήματα και οφείλουμε να προστατέψουμε τους διερχόμενους οδηγούς. Η κατάσταση του οδικού δικτύου της Πέλλας δεν είναι ιδανική, αλλά με τις παρεμβάσεις που δρομολογούμε και τα έργα που υλοποίησε η Περιφέρεια τα προηγούμενα χρόνια, ελπίζουμε να φτάσουμε σ’ ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Η Πέλλα εξάλλου, είναι τουριστικός προορισμός, αλλά και περιοχή που παράγει εξαγώγιμα αγροτικά προϊόντα νωπά και μεταποιημένα. Καλή ευκολία στην γρήγορη ολοκλήρωση της μελέτης από την μελετητική Ομάδα».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπράβο Δανη μου!!
    Φώναξε τον Λάκη και καντον φροντιστήριο, για να μην πέφτει σε λούμπες. Δεν μπορεί να μιλάει για συνάντηση εργασιας, παρουσια υπηρησιακων παραγοντων, τα ιδια ελεγε πριν ενα μηνα για τον δρομο, οτι ολα καλα πανε και να τον αδειαζει ο Καραμανλής στην απαντηση που εδωσε στην Τζακρη.Τα αντιθετα ειπε απο αυτα που γραφει. Δηλαδη μετα απο 20 χρόνια θσ δούμε δρομο. Να λεμε και να γραφουμε λιγοτερα και να πράττουμε περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τον φαει τον Βασιλειαδηκαι ο Τζαμτζης στη μαπα,γιατι ηταν και δικο του παιδι,σε καποια στιγμη, ωσπου τον βρηκε απεναντι του,με υπογειες απαξιωσεις ,μεχρι παραλιγο, να του φαει την θεση του αντιπεριφεριαρχη.Το ιδιο εκανε στον Σταμκο με την συμπεριφορα του,οπως και τον καρασμανη που το γραφειο του τον βοηθησε σκανδαλωδως, για να τον καρφωσει πισωπλατα ,με τον πολεμο " εναντιον του παλιου του αδυναμου,που εχει κουρασει και απογοητευσει".Ηδικαιολογια οτι εννοουσε την Τζακρη,και τον Σταμενιτη και οτι ο Καρασμανης,αποτελει ξεχωριστη περιπτωση,δεν πιανει στους Καρασμανικους κυκλους,μπορει να τους ξεγελασε τους περισσοτερους προεκλογικα και να πηρε τον δευτερο σταυρο, λεγοντας οτι ειναι παιδι του Καρασμανη τωρα περιμενουν να παρουν την ρεβανς για τον αμοραλισμο. Το ιδιο και απο τον Σταμκο και τον Τζαμτζη.Για να δουμε! Τι θα δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.