Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ν Πέλλας


Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ (στους Δήμους Έδεσσας, Σκύδρας και Αλμωπίας) διεξήχθησαν στις 20-9-2019 με Ενιαίο Ψηφοδέλτιο με 9 υποψήφιους. Ψήφισαν 152 μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Πέλλας με έγκυρα 151, άκυρα  και λευκά 1 ψηφοδέλτιο. Οι Υποψήφιοι πήραν τους παρακάτω σταυρούς:

Αβραμίδης Γεώργιος   46
Αθανασίου Αικατερίνη  53
Γιουρούκης Πέτρος  39
Καραγκιόζης Αναστάσιος  34
Καραπαναγιώτης Ιγνάτιος  63
Κυριακού Ευάγγελος  54
Κύρκου Αθηνά  27
Μουρατίδης Γεώργιος  52
Τσακίρης Πέτρος  60

Σύμφωνα με το εκλογικό μέτρο που ισχύει για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ 20 ψηφίσαντες αντιστοιχούν  σε 1 αντιπρόσωπο.  Συνεπώς εκλέγονται  (152:20=7,6) δηλ. οκτώ (8) αντιπρόσωποι. 
Η Εφορευτική Επιτροπή ανακηρύσσει τους επιτυχόντες (κατά σειρά εκλογής): 1) Καραπαναγιώτης Ιγνάτιος, 2) Τσακίρης Πέτρος, 3) Κυριακού Ευάγγελος, 4) Αθανασίου Αικατερίνη, 5) Μουρατίδης Γεώργιος, 6) Αβραμίδης Γεώργιος, 7) Γιουρούκης Πέτρος,  8) Καραγκιόζης Αναστάσιος και την επιλαχούσα Κύρκου Αθηνά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέλευση των 125 αντιπροσώπων των Πρωτοβάθμιων Σωματείων του νομού Πέλλας για την εκλογή Διοικούσας Επιτροπής στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Σκύδρας την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019. Το πρωί θα γίνει απολογισμός της απερχόμενης Διοίκησης και ομιλίες – τοποθετήσεις. Οι εκλογές θα γίνουν 1-5μμ. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. εκλογές μεταξυ συριζαιων μονο????ωραιοι ειστεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να έβαζες και συ κυρά μου υποψηφιότητα ποιος σε εμπόδισε;; (γιατί ξέρουμε ποια είσαι...)

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.