Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υποδοχή της «Φλόγας Αγάπης» στην Αλμωπία (βίντεο)Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) συμμετείχε στην 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).
Η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων & Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών είναι μια εκδήλωση της ΠΟΣΕΑ,  η οποία πραγματοποιείται από το 2002 και θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας. Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι μέσα από συνεχείς προσπάθειες και δραστηριότητες  να αναπτύξει  πανανθρώπινες ιδέες, με κυρίαρχη αυτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, με στόχο να ευαισθητοποιήσει φορείς και πολίτες.
Μέσω αυτής της προσπάθειας, ο θεσμός της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, δίνει την δική της φλόγα αγάπης και ξεκινάει το ταξίδι της σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, κάνοντας στάση και στην Αριδαία. 

Στα πλαίσια των παραπάνω εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής Εθελοντική Αιμοδοσία  στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας έφθασε στην Αλμωπία η «Φλόγα Αγάπης» και πέρασε από  χωριά της Αλμωπίας.  

Την «Φλόγα» υποδέχθηκαν στην Αριδαία λαμπαδηδρόμοι οι οποίοι την μετέφεραν στους δρόμους της πόλης και τερμάτισαν στη κεντρική πλατεία όπου ακολούθησε η τελετή λήξης στην οποία χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης. 

fag
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.