Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον Πλατύκαμπο με τα τρακτέρ τους οι αγρότες - Διαμαρτύρονται για την τιμή στο βαμβάκι (βίντεο)


Σε εξέλιξη βρίσκεται στον Πλατύκαμπο της Λάρισας η κινητοποίηση των αγροτών, οι οποίοι βγήκαν με τα τρακτέρ τους στον δρόμο διαμαρτυρόμενοι για τις χαμηλές τιμές στο βαμβάκι.

Οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους δίπλα στο οδόστρωμα και παράλληλα αναμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης που θα έχουν εκπρόσωποί τους – νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας – με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στις δηλώσεις τους οι αγρότες περιέγραψαν με μελανά χρώματα την κατάσταση που βιώνουν οι βαμβακοπαραγωγοί.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: larissanet.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Όπως είπε κάποιος αυτά είναι χρηματιστήριακα προϊόντα όσο είναι στα χέρια αγροτών και πέφτει η τιμή μόλις τα πάρουν αυτοί στα χέρια τους έχουν μόνο ανοδική τιμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μικροι αγροτες σταδιακα αποσυρονται απο την γεωργια και η γη περναει ολοενα και στα χερια λιγοτερων μεγαλοαγροτων ,οι οποιοι τοσα χρονια δεν καταφεραν να συνασπισθουν σε ενα ισχυρο σωμα με ισχυρους συνδικαλιστικους φορεις . Αντιθετωσ τους σερνουν απο την μυτη κομματοσκυλα-συνδικαλιστες , κομματαρχες, ανιδεοι, αναλφαβητοι,οι οποιοι ουτε εφημεριδα δεν ξερουν να κρατησουν στα χερια τους. δυστυχως το μεγαλυτερο μερος τ6ων μαγαλοαγροτων ψηφιζε και ψηφιζει ΝΔ. Ε τωρα παρτε Κουλη, χορταστε τον! Σας εβλεπα τομ Μαρτη στα Γιαννιτσα ,στην επισκεψη του Κουλη, που τρεχατε και καμαρωνατε μαζι του να βγαλετε φωτογραφιες. χορταστε τον τωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΛΕΞΗς ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.Ε ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.