Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη βουλευτή Πέλλας Β. Βασιλειάδη στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης - Μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά


Ο Βουλευτής Πέλλας κ. Βασίλειος (Λάκης) Βασιλειάδης πραγματοποίησε επίσκεψη στις Διευθύν-σεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Ο κ. Βασιλειαδης δήλωσε: "Επισκέφτηκα σήμερα, το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλ-λας, κ. Νικόλαο Τσαλικίδη και το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Θωμά Μπαχαράκη. Συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα και τους διαβεβαίωσα πως θα είμαι δίπλα τους σε ο,τι χρειαστούν. Δεν μπορώ παρά να εξάρω το έργο που επιτελούν οι Διευθυντές, κ. Μπαχαράκης και κ.Τσαλικίδης όσον αφορά τα διοικητικά τους καθήκοντα και τις προσπάθειες που καταβάλλουν ωστε να εξελίσσεται ομαλά η σχολική χρονιά.

Τέλος, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ στις μαθήτριες και τους μαθητές καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να προσπαθείτε, γιατί στη ζωή τίποτα δεν είναι ανέφικτο, στους γονείς υπομονή και δύναμη και τέλος στους δασκάλους και καθηγητές, να συνεχίσουν να είναι αρωγοί και κοινωνοί αυτής της προσπάθειας."

Από το Γραφείο Τύπου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Για την πρωτοβαθμια μην παίρνεις και όρκο ότι ο δ/ντης τα παει όλα τόσο καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες μας και για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΌ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.