Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Για πρώτη (και τελευταία) φορά, συμμετείχε Ελληνική Υπηρεσία, η ΔΔΗΕ επί Γ.Παπαπροδρόμου, στα βραβεία ECPA και έγινε γνωστό το έργο της»


Με την ελπίδα να κατανοήσουν τη σημασία παρουσίας της Ελλάδας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα βραβεία ECPA είναι ίσως η πιο σημαντική διοργάνωση.
«Το EUCPN είναι σημαντικός ευρωπαϊκός θεσμός και όταν ανέλαβα Εθνική Αντιπρόσωπος, μετά από πρόταση του προκατόχου μου Ομότιμου Καθηγητή Ιακ.Φαρσεδάκη, προσπάθησα να τον αξιοποιήσω προς εθνικό όφελος.
Έτσι, για πρώτη (και τελευταία) φορά, συμμετείχε ελληνική υπηρεσία, η ΔΔΗΕ διά του τότε Δ/ντή της κ.Γ. Παπαπροδρόμου, στα βραβεία ECPA και έγινε γνωστό το σημαντικό έργο της.
Εύχομαι να υπάρξουν μιμητές και εφέτος αφενός και αφετέρου να εγκριθεί και να υποστηριχθεί η συμμετοχή της εθνικής αντιπροσώπου στο επόμενο Board Meeting!», ανέφερε η Καθηγήτρια Εγκληματολογίας του Παντείου, Χριστίνα Ζαραφωνίτου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.