Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Nίκη - πρόκριση της Δόξας Μελισσίου με 4-1 επί της ισχυρής Δόξας Μανδάλου


Μετά από εξαιρετική εμφάνιση οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ του Μελισσίου πέρασαν σαν σίφουνας από την έδρα της πάντα ισχυρής ΔΟΞΑΣ Μανδάλου με σκορ 4-1.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, έλεγξαν απόλυτα το ρυθμό του παιχνιδιού, είχαν την κατοχή της μπάλας και παίζοντας από τα άκρα δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Πισμισάκη, Μητρέντζη και Κυζιρίδη. Τελικά στο 45΄ ο εκπληκτικός και σήμερα Κυζιρίδης έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο τελείωσε και το ημίχρονο.
Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου οι γηπεδούχοι, μπήκαν πιο δυνατά πήραν τον έλεγχο, πίεσαν, ιδιαίτερα με στημένες φάσεις και τελικά στο 61΄κατάφεραν με δυνατό σουτ του Αναστασιάδη να ισοφαρίσουν.  Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, γιατί πολύ γρήγορα και πάλι έλεγξαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι, δείχνοντας ότι είναι πιο έτοιμοι από  τους γηπεδούχους, έκαναν πολλές και γρήγορες επιθέσεις από τα άκρα και στο 65΄μετά από ασίστ του Πισμισάκη ο Γιοβάνογλου έγραψε το 1-2. Στη συνέχεια ο πρώτος σκόρερ του Κυπέλου, με 10 τέρματα,  Κυζιρίδης στο 73΄ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, γράφοντας το 1-3. Για να κλείσει το σκορ ο ταλαντούχος και εξαιρετικός σήμερα Πισμισάκης στο 80΄ 1-4, με ένα προσωπικό γκολ.
Από τους νικητές δεν υπήρξε παίκτης που να υστέρησε.
Η διαιτησία του κ. Μαυρίδη και των Βοηθών πολύ καλή.

Η σύνθεση της νικήτριας: (Γ.Γυριχίδης),Γεωργιάδης, Κοκκινίδης (Θεοδωρούδης), Τζάτζης, Κυργερίδης, Ξανθόπουλος, Λιτοβολής, Δουλκερίδης (Γεωργιάς), Ζούζουλας, Μητρέντζης (Γιοβάνογλου), Κυζιρίδης (Ασλανίδης),Πισμισάκης. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχηθεί στον άτυχο ποδοσφαιριστή της ΔΟΞΑΣ Μανδάλου, που τραυματίστηκε στο σημερινό παιχνίδι ταχεία ανάρρωση. 
ΒΠ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.