Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Δρόμος Θυσίας Pella Half Marathon 2019 - Δηλώσεις συμμετοχών8ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ – 21.097,5μ
Δρόμος ελεύθερου τρεξίματος – Δυναμικού βάδην 6.000μ
Δρόμος Μαθητών Δημοτικών Σχολείων 1.000μ

Ο Δρόμος Θυσίας 2019 – 8ος  ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΕΛΛΑΣ / PELLA HALF MARATHON,  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6  Οκτωβρίου ώρα 9.00 πμ. Ο Δρόμος Θυσίας, στην μνήμη των εκτελεσθέντων Γιαννιτσωτών από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 14 Σεπτεμβρίου 1944, έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται από τον Δήμο Πέλλας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Α.Σ.Α.Ε.Δ.,  σε συνεργασία  με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και  την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών. 

H εκκίνηση θα δοθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου Γιαννιτσών και η διαδρομή  21.097,5 μ. έχει διεθνή πιστοποίηση από την IAAF / ΑΙΜΣ .  
Παράλληλα όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί  Διαδρομή Ελεύθερου Τρεξίματος – Δυναμικού Βάδην μήκους 6.000μ. χωρίς συναγωνισμό. Η εκκίνηση θα  δοθεί στις 9.10πμ, αμέσως μετά την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου. Ο τερματισμός θα γίνει στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν το μετάλλιο της διοργάνωσης, δίπλωμα συμμετοχής, ενώ στους πρώτους των κατηγοριών του PELLA HALF MARATHON, θα δοθούν και  κύπελλα.
 Ο Δρόμος μαθητών Δημοτικών Σχολείων 1.000μ, θα πραγματοποιηθεί για 6η χρονιά. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.30 στην πλατεία ΕΠΟΝ με κατεύθυνση προς την αρχή του πεζόδρομου  ( Ράλλης ) στρίβοντας αριστερά στη οδό Κουγιουμτζίδη,  στη συνέχεια  αριστερά στην οδό Πλαστήρα και τέλος   στροφή αριστερά στην οδό Ταβουλάρη  για να βγούμε στον κεντρικό πεζόδρομο. Ο τερματισμός θα γίνει κάτω από την Αψίδα τερματισμού του PELLA HALF MARATHON  στην πλατεία ΕΠΟΝ. 
                                                    
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας:  www.dimospellas.gr/marathon  
Γραφείο Αθλητισμού Δήμου  Πέλλας  τηλ. 2382 3 50850 ώρες 9:00 – 14:00, fax 23820 21 544, email: aodig@giannitsa.gr
Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών email: omgrunnersclub@gmail.com– υπεύθυνος : Νίκος Τομπουλίδης 
Αιτήσεις εγγραφών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη προ του Αγώνα.                        
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ  ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
                                                           
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Παρακαλούμε  όσοι ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τις ομάδες εθελοντών εκκίνησης, γραμματείας, φύλαξης διασταυρώσεων, υποστήριξης ανεφοδιασμού, παραλαβής ρουχισμού δρομέων, καθαρισμού, να επικοινωνούν με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πέλλας.
                                                                                                       
ΧΟΡΗΓΟΙ

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση ως χορηγοί – προμηθευτές,  να επικοινωνούν με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πέλλας, ώστε  να προβληθούν στα μπάνερ της εκκίνησης και του τερματισμού.
Δήμος Πέλλας / Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 2382 0 50850, e-mail: aodig@giannitsa.gr. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.