Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία η ολοκλήρωση του πολιτικού σκέλους της Άσκηση «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 19» στην ΠΕ Πέλλας


Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής: «Υψηλό το επίπεδο συμμετοχής και ετοιμότητας των τοπικών φορέων στην Πολιτική Άμυνα» 
Με καθολική συμμετοχή των οριζομένων τοπικών αρχών και φορέων ολοκληρώνεται η Άσκηση Πολιτικής Άμυνας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 19» στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Ο συντονισμός υλοποίησης του πολιτικού σκέλους της Άσκησης πραγματοποιήθηκε από το οικείο Τμήμα Πολιτικού Σχεδιασμού Εκτάκτων Αναγκών (ΠΣΕΑ) και περιλάμβανε μεγάλο αριθμό ασκούμενων στελεχών των τοπικών υπηρεσιών και φορέων. 
Κατά την τελευταία ημέρα πραγματοποίησης της Άσκησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ο οποίος συμμετείχε επίσης στο ασκούμενο επιτελείο, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο τοπικός μηχανισμός διαχείρισης εκτάκτων αναγκών ανταποκρίθηκε με υψηλό αίσθημα ευθύνης στα σενάρια της Άσκησης τα οποία, βεβαίως, έχουν απόρρητο περιεχόμενο. Τα στελέχη απέδειξαν κατά τη συμμετοχή τους ότι έχουν γνώση του πεδίου ευθύνης τους και υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κρίσεων πολιτικής άμυνας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες». 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. ΟΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΡΗΤΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΡΤΙΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.