Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Κλείδωσε" η Πέμπτη για την πληρωμή της πρώτης δόσης ενιαίας ενίσχυσης 2019


Αύριο, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019, ξεκινούν, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Γιώργος Κέντρος οι πιστώσεις της πρώτης δόσης ενιαίας ενίσχυσης του 2019.
Η πρώτη δόση αφορά στα χρήματα του 70% της βασικής ενίσχυσης και σύμφωνα με το σχετικό πλάνο τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στα ΑΤΜs των τραπεζών έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, όπως μας είπε ο πρόεδρος της ΠΕΦΑ, κ. Γιάννης Φλωρίδης.
Σημειωτέον ότι μετέπειτα μπαίνει σε τροχιά πληρωμής η εξισωτική αποζημίωση του 2019 όπως έγκαιρα γράψαμε, ενώ από τα μέσα έως τα τέλη Δεκεμβρίου πρόκειται να πληρωθούν στους παραγωγούς το υπόλοιπο 30% της βασικής ενίσχυσης, το πρασίνισμα και τα χρήματα για τους γεωργούς νεαρής ηλικίας.
Ακολούθως το σχετικό πλάνο λέει έναρξη πληρωμών για τα Βιολογικά του 2019 (προκαταβολή), εντός Νοεμβρίου, σε καμιά περίπτωση όμως πριν τις 20 του μήνα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.