Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός – ΑΡΗΣ Προφήτη Ηλία 7-0 (Κύπελλο)


Έναν αγώνα με πολλά γκολ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο στάδιο Έδεσσας όπου ο Εδεσσαϊκός καταιγιστικός νίκησε με το ευρύ σκορ του 7-0 την ομάδα του ΑΡΗ Παρογήτη Ηλία για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας.
Οι νικητές ήταν ανώτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και ο προπονητής Π. Ζουμπούλης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται και ορισμένοι αναπληρωματικοί παίκτες της ομάδας του.

Σκόρερς:
25΄Παντελίδης 1-0
35΄Καραδήμος 2-0
43΄Πέτκος 3-0
62΄Τσολακίδης 4-0
72΄Μανιός 5-0
79΄Σφέτκος 6-0
89΄Καρακούτης (πέναλτι) 7-0

Εύκολο έργο είχαν οι διαιτητές: Μιχαηλίδης (Τσαλκάνης- Δινάκης) και αρίστευσαν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εδεσσαϊκός (Ζουμπούλης): Παπαγεωργίου, Σφέκος, Παπαδημητρίου, Πούπης, Τσολακίδης (68΄Μανιός), Τσελεπής, Καρατζάογλου (60΄Παπουτσίδης), Πέτκος, Φουδούλης, Παντελίδης (46΄Μαυρόπουλος), Καραδήμος, (60΄Καρακούτης)


ΑΡΗΣ Προφήτη Ηλία (Σύρμαλης): Καραγιαούρης, CUPI (56; LABOTT), DUFO, SHEHI, Καφετζής, Κουτρούτσης, Θεοδωρίδης, Τσιφλίδης, Αλμαλής, Υωηλάντης, Μάρτσιος (34΄Τσαπκίνης)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.