Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδήλωση με πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ στην Έδεσσα: «Είμαι νέος και θέλω να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση»


Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12 π.μ. θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ, στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας, εκδήλωση με τίτλο «Είμαι νέος και θέλω να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση». Με τη συνδρομή της start-up κοινότητας, του Δήμου Έδεσσας, του Επιμελητηρίου Πέλλας και της τοπικής κοινωνίας θα γίνει μια προσπάθεια να φωτιστούν επαρκώς και να εξεταστούν υπό το πρίσμα των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής οι πιο σημαντικές πτυχές του νεανικού επιχειρείν. Ως Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας, πιστεύουμε βαθιά, ότι η εμπέδωση μιας νέας επιχειρηματικής κουλτούρας είναι μονόδρομος προκειμένου να ανασάνει η οικονομία, να ενισχυθεί η περιφέρεια και να αναστραφεί η διαρροή μυαλών στο εξωτερικό. Ως νέοι άνθρωποι θέτουμε όλες μας τις δυνάμεις στην υπηρεσία αυτού του σκοπού.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Η ΟΝΝΕΔ μήπως θυμάται ποιοι ευθύνονται για την φυγή των νέων μυαλών στο εξωτερικό και τώρα τους σκέφτεται; Πάντως ακόμα ο κόσμος δεν κατάλαβε αυτή η περιβόητη ανάπτυξη πότε θα ξεκινήσει για ποιους και αν.Οι αγρότες μετά την τοποθέτηση του ανήξερου υπουργού κάτι καταλαβαν για το τι τους περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τυροπιτάδικο ή καφέ..γιατί άλλο μαγαζί στην Εδεσσα δεν κρατάει..αγαπητή ΟΝΝΕΔ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααα υπάρχει ΟΝΝΕΔ στην πολη; που ηταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει ΟΝΝΕΔ στην Έδεσσα αλλά όλοι οι υποψήφιοι είναι από τα Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.