Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράδοση - παραλαβή της νέας διοίκησης των Λουτρών Αλμωπίας


Μέσα σε συναινετικό κλίμα που δεν θύμιζε τα όσα προηγήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η παράδοση – παραλαβή της νέας διοίκησης του Λουτρών του Δήμου Αλμωπίας στα γραφεία της επιχείρησης. Ο απερχόμενος πρόεδρος Δημήτρης Μπίνος υπερασπίστηκε το έργο της θητείας του καθώς όπως είπε βελτιώθηκαν οι υποδομές, αναπλάστηκαν χώροι και εξορθολογίστηκαν τα οικονομικά μεγέθη της επιχείρησης. Καταλήγοντας ανέφερε ότι το ταμειακό υπόλοιπο που παραδίδουμε είναι 300.00 ευρώ. 
Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος και Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ευχαρίστησε την απερχόμενη διοίκηση για τα όσα προσέφερε λέγοντας χαρακτηριστικά «Όλοι βάζουμε από ένα λιθαράκι, εμείς πιστεύω ότι θα βάλουμε δύο».  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αγαπητέ Δημήτρη που παρέδωσες τώρα όλα του δήμου και θα διαβάσεις το σχόλιο. Κάτσε στο σπιτάκι σου και κάνε το επάγγελμά σου. Θεολόγος! Αν θέλεις το καλό του δήμου και των συμπατριωτών σου, τώρα από την μεριά της αντιπολίτευσης, περισσότερο να βοηθάς τον νέο δήμαρχο και όχι να του βάζεις τρικλοποδιές για εκδίκηση. Δεν γεννήθηκες δήμαρχος που λέμε, ούτε κανένας γεννήθηκε. Όσο και κατάκαρδα αν το πήρες πρέπει να φανείς κύριος, τζέντλεμαν. Και που είσαι; Να γνωρίζεις ότι το πολύ γυαλί και ο δημοσιογράφος σου σε έφαγαν. Φίλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.