Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδήλωση της Κοινότητας Κρύας Βρύσης με θέμα: Κρύα Βρύση ώρα μηδέν - Το παρόν και το μέλλον του τόπου μας


Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης

Ανοιχτό κάλεσμα, στους πολίτες της Κρύας Βρύσης και της Δημοτικής Ενότητας απευθύνει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης Ανδρέας Βλάχος και το Συμβούλιο, σε ανοιχτή συζήτηση με τον τίτλο «ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ – ΏΡΑ ΜΗΔΕΝ: Το παρόν και το μέλλον του τόπου μας» για όλα τα φλέγοντα θέματα της περιοχής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης.

Ο κ. Βλάχος, όλο αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκεται σε επικοινωνία και συνεργασία με φορείς, συλλόγους, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Κρύας Βρύσης και της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης (και όχι μόνο) για την αφύπνιση και τη συγκέντρωση κόσμου που ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή. Μάλιστα για το σκοπό η Κοινότητα Κρύας Βρύσης έχει προσκαλέσει στην εκδήλωση τους κ.κ.: Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Βουλευτές Πέλλας, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πέλλας, Δήμαρχο – Αντιδημάρχους και το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας, Προέδρους Συλλόγων της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης και άλλους φορείς.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν:

· η επανασύσταση Δήμου στην Κρύα Βρύση,
· η επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης για την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους,
· η επαναφορά τραπεζικών καταστημάτων
· επαναφορά ως δημοσίων υπηρεσιών απομακρύνθηκαν τα τελευταία χρόνια και είχαν ως αποτέλεσμα την ερήμωση ουσιαστικά της περιοχής κι άλλα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Να είστε όλοι εκεί. Η Κρύα Βρύση και η ευρύτερη περιοχή πρέπει να ξαναβρεί τη χαμένη αυτοπεποίθηση της και το δρόμο της ανάπτυξης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Εκεί στην Κρύα Βρύση δεν ξέρετε τι σας γίνεται... Είστε δεν είστε 10.000 με τα χωριά που είχατε στον πρώην Δήμο σας και ζητάτε να ξαναγίνεται Δήμος; Γιατί όταν σας δόθηκε η ευκαιρία να γίνεται Δήμος με τους Γαλατάδες και με όνομα Μ. Αξεξανδρος, αρνηθηκατε; Και γιατί να ξαναγίνεται Δήμος, καλά δεν ησύχασαν οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης, πού ασχολούνταν συνεχώς με την κακοδιαχείριση που κάνατε; Να είστε ευχαριστημένοι που είστε στο Δήμο Πέλλας και σας ξεχρεωσε ο Σταμκος εις βάρος των Γιαννιτσών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κρύα Βρύση πρέπει να το αποδεχτεί ότι είναι ένα χωριό όπως όλα τα άλλα χωριά του Δήμου Πέλλας. Μακάρι να μην είχαν ενσωματωθεί στον δήμο μας αλλά δεν γίνεται αλλιώς . Κάνουμε υπομονή και τους αποδεχόμαμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κορόιδα του γρηγορη, 3η φορά σας γλεντάει η δημαρχαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ.ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρελάθηκες που θα φύγουνε, πάρτι κάνει ο Στάμκος με αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.