Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρυσός ο Αλμπάνης Κων/νος του "Ατρόμητου Γιαννιτσών" στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκρατίου στη Ρουμανία



Ο αθλητής  από  τα  Γιαννιτσά  και  μέλος του  αθλητικού συλλόγου "Ατρόμητος Γιαννιτσών" επέστρεψε  με  το  χρυσό μετάλλιο στις  αποσκευές του. Στις 25-27 Οκτωβρίου διεξήχθη το 6ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκρατίου στην  Αλεξάνδρεια Ρουμανίας, ο Αλμπάνης Κων/νος σήκωσε την  Ελληνική  σημαία στο  μεγαλύτερο σκαλί του βάθρου και απέδειξε ότι η χώρα μας μπορεί να έχει διακρίσεις σε όλα τα είδη αθλητισμού. Ο προπονητής  του συλλόγου δήλωσε ότι με υπομονή και επιμονή μπορούν όλοι οι αθλητές μας να κυριαρχήσουν στον παγκόσμιο αθλητισμό αρκεί να αγαπήσουν αυτό που επέλεξαν να κάνουν, βέβαια δεν είναι κάτι εύκολο αλλά  δεν είναι και ακατόρθωτο. 
Ο αθλητής του συλλόγου μας προερχόμενος από ένα σημαντικό τραυματισμό πέρσι από το παγκόσμιο πρωτάθλημα παγκρατίου στη Ρωσία και κατακτώντας την 2η θέση κατάφερε φέτος να ανεβεί ακόμα πιο ψηλά και πάλι συγχαρητήρια στον αθλητής μας. 

Επίσης η Αλμπάνη Αντωνία επέστρεψε από το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα jujitsu όπου διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης στις 25-27 Οκτωβρίου παίρνοντας την 5η θέση. Μια θέση που της δίνει κίνητρο να συνεχίσει δουλεύοντας περισσότερο για ακόμη κάτι καλύτερο. Συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.