Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πεντακάθαρο, πόσιμο και χωρίς προβλήματα είναι το νερό της Αριδαίας (φωτο)


Πεντακάθαρο, πόσιμο και χωρίς προβλήματα είναι το νερό της Αριδαίας, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε σήμερα από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας (Δ.Ε.Υ.Α.Α.), Νίκο Παρούτογλου.
Επειδή το πρόβλημα με την θολότητα του νερού πήρε πανελλήνιες διαστάσεις μέσω της ανάδειξής του από μέσα ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας, θεωρήσαμε απαραίτητο να απευθυνθούμε και να ενημερωθούμε εγκύρως και επισήμως από τον καθ’  ύλη αρμόδιο, που φυσικά είναι ο πρόεδρος της Επιχείρησης.
Όπως μας είπε ο κ. Παρούτογλου, η αυξημένη θολότητα στο νερό που παρατηρήθηκε στο δίκτυο, την περασμένη εβδομάδα, τελικά όπως αποδείχθηκε, ήταν παροδική και οφειλόταν στις επικαθήσεις της άμμου που υπήρχαν στο δίκτυο ύδρευσης. 
Η τεχνική υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, πραγματοποίησε  καθαρισμούς του δικτύου μέσω τερματικών βανών και πυροσβεστικών κρουνών με σκοπό την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος. 
Υπενθυμίζουμε ότι μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Α., οι εργασίες επισκευής στην γεώτρηση που υδρεύει τη δυτική πλευρά του οικισμού ολοκληρώθηκαν πριν από 10 ημέρες περίπου.
Το δίκτυο  της πόλης της Αριδαίας  τροφοδοτείται κανονικά από την Δευτέρα 21.10.2019 από την κύρια γεώτρηση, της οποίας το νερό είναι πόσιμο και χωρίς καμία επιβάρυνση. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.