Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σίφουνας ο Αερωπός στην Κύπρο


Ιστορικό διπλό πρόκρισης στην Κύπρο επί του Προοδευτικού Πάφου πέτυχε ο Αερωπός Έδεσσας στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Challenge Cup.

Χωρίς να συναντήσει στην ουσία καμία αντίσταση από τον Προοδευτικό Πάφου, ο Αερωπός Έδεσσας επικράτησε με σκορ 17-35 της κυπριακής ομάδας και πλέον μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Challenge Cup.

Η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη ήταν εξαιρετική από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, με τον αντίπαλο Προοδευτικό να μην στέκεται το ύψος των περιστάσεων και ουσιαστικά να τίθεται εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων μιας και το τελικό σκορ του παιχνιδιού μοιάζει ακατόρθωτο να ανατραπεί.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή της αναμέτρησης με το «πόδι στο γκάζι» και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Κύπριους να αντιδράσουν. Οι Εδεσσαίοι έκαναν το 1-5 και το 2-10, κάτι που ουσιαστικά τελείωσε το ματς πριν καν αρχίσει, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 6-17.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα από την Πάφο έδειξε μια αντίδραση, ωστόσο στην συνέχεια τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν όπως ακριβώς και στο πρώτο μέρος. Η μακεδονική ομάδα έφτασε σε σημείο να προηγηθεί ακόμα και με 18 γκολ, διαφορά που διατηρήθηκε μέχρι και την λήξη με τελικό σκορ 17-35.

Αυτήν ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία του Αερωπού και πιθανότητα την άλλη εβδομάδα η ομάδα από την Έδεσσα θα πετύχει και την πρώτη της πρόκριση.

Πρώτοι σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκαν οι Θεοδωρόπουλος και Κυριάκου με 7 τέρματα, ενώ από του ηττημένους ο Σοφοκλέους πέτυχε 5 γκολ.

Προοδευτικός Πάφου (Στυλιανού): Σοφοκλέους 5, Κωνσταντίνου 2, Χριστόφης 1, Σωκράτης 0, Σωφρονίου 1, Κόνικκος 1, Χριστόφορου, Δίπλαρος 2, Χαραλάμπους, Χριστοδούλου 3, Θεοδώρου 2, Κοννάρης, Δημητρίου, Παπαϊωάννου, Σίλβα, Χατζηβασίλης,

Αερωπός (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας Π. 2, Μαυροδουλάκης 5, Γάτσης 3, Κράλλης 2, Θεοδωρόπουλος 7, Δημάκης, Μπάρμπας, Βαφείδης 3, Μισαηλίδης 2, Αποστολίδης 2, Κυριάκου 7, Ροτζιός 0, Χερέρα 2

Δίλεπτα: 7 – 4
Πέναλτι:  2/2 – 5/4

e-handball.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπράβο σας και πολλά, πολλά συγχαρητήρια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ,ΜΑΣ ΚΆΝΕΤΕ ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΥΣ.ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.