Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων (ΠΟΤ) συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο



Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων(ΠΟΤ) στα πλαίσια των επαφών που διενεργεί για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ζητηθεί η έμπρακτη στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον αγώνα που δίνει η Ομοσπονδία για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος αλλά και τον χαρακτηρισμό των Τριτέκνων οικογενειών ως πολυτέκνων. 
Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Ντιούδης, καθώς  και τα παρευρισκόμενα μέλη, ανέλυσαν τα προβλήματα που υπάρχουν στις  οικογένειες.
Ειδικότερα τα θέματα που συζητήθηκαν είναι: η πρόταση της ομοσπονδίας για μια ενιαία δημογραφική πολιτική, όχι μόνο με οικονομικά αλλά και θεσμικά κίνητρα, τα οποία θα έχουν αντίκτυπο σε κάθε τομέα της καθημερινής ζωής του Έλληνα πολίτη, 
Ο χαρακτηρισμός των Τριτέκνων ως πολύτεκνοι,
Η δια βίου αναγνώριση της τριτεκνικής ιδιότητας,
Η αδικία κατά των Ελλήνων πολιτών με τη φορολόγηση τους σύμφωνα με το τεκμαρτό εισόδημα. Ένα πλαίσιο κινήτρων για να βοηθήσουμε τους οικογενειάρχες με πολλά παιδιά να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στην εργασία.
Τέλος, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ζήτησαν μια δημογραφική πολιτική που να μην συγχέεται με την κοινωνική και μεταναστευτική πολιτική.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τάχθηκε στο πλευρό της Ομοσπονδίας και μας ενημέρωσε με ποιους τρόπους και με ποιες πράξεις από την πλευρά του θα βοήθησε στον δίκαιο αγώνα μας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και με την προσφορά τιμητικής πλακέτας και άλλων δώρων
προς τον Πρόεδρο, από τους εκπρόσωπους της Ομοσπονδίας.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι: Αντώνης Ντιούδης, Θεοκλήτη Μεσουρίδου, Έφη Βαρβάρου, Γεράσιμος Πουλάκης, Νίκη Πρωτονωταρίου, Γιάννης Λιούλιος, Ιωάννα Μπουγιουκλή, Χρήστος Κολιώνης, Χρήστος Κορομηλάς, Νίκος Αποστολόπουλος, Κώστας Γαλανόπουλος, και Φανή Γενή.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
          
Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος
Ντιούδης Αντώνιος

Η Γεν. Γραμματέας
Μεσουρίδου Θεοκλήτη




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Σας έλυσε τα προβλήματα; Αν σας τα έλυσε να τον τιμησετε όπως η Εταιρεία Μακεδονικων Σπουδών. Τελικά θα σας μείνει η αναμνηστική φωτογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα παιδια εννοειται οτι τα κανουμε επειδη τα αγαπαμε ,με σεβασμο στην μητροτητα και πατροτητα. Η πολυτεκνια δεν ειναι μοχλος πιεσης, εκβιασμου προς την πολιτεια για μοριοδοτηση, με κινητρα τον διορισμο, την αποκτηση κοκκινων πινακιδων., η, αλλων προνομιων εις βαρτος των υπολοιπων συμπολιτων μας. Η πολυτεκνια ειναι ΕΥΛΟΓΙΑ, δεν ειναι ΕΠΑΙΤΕΙΑ ! ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟΠΝ ΕΥΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαλαντζί πολύτεκνοι άντε και οι δυτεκνοι να ξυπνάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω λύσσα και χολη.Και μετά μου θέλετε να πάει καλά αυτή η χώρα.Σας φταίει ο διπλανός για την κρίση μήπως;Μήπως να διαβάζαμε και λίγο το σύνταγμα που λέει ότι είναι υποχρέωση του κράτους να μεριμνά για την διαιώνιση του Έθνους μας;Αλλά τι λέω εσείς οι σχολιαστές είστε υπεράνω όλων αυτών.Και ποιος σας είπε ότι οι τριτεκνοι και οι πολύτεκνοι κάνουν τα παιδια για να εκβιάζουν για παροχές.Επειδη αυτή είναι η δική σας ιδεολογία.Με την μιζέρια σας θα μείνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ,ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΣΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ,ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ,ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΛΠ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.