Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Στην Αμερική για τον Ελληνισμό της Διασποράς


Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο και την Πρέσβη εκ Προσωπικοτήτων κ. Κατερίνα Παναγοπούλου.

Νέα σελίδα για τον Οικουμενικό Ελληνισμό.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την πόλη της Νέας Υόρκης, βρέθηκε από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου, η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, όπου και πραγματοποίησε σειρά επαφών με φορείς της Ελληνικής Διασποράς. 
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7/10, συναντήθηκε με τον νέο Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο και την Πρέσβη εκ Προσωπικοτήτων κα Κατερίνα Ναυπλιώτη Παναγοπούλου και ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με το μεγάλο όραμα της ανακατασκευής του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, ο οποίος καταστράφηκε ολοσχερώς στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Το μεγάλο αυτό έργο, που εμπνέει και ενώνει τον απανταχού Ορθόδοξο Ελληνισμό, αποτελεί προσωπική στόχευση του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου, αλλά και της κυρίας Παναγοπούλου, η οποία, διοργάνωσε με δικά της έξοδα, συναυλία κλασικής μουσικής, στο Carnegie Hall, στη μνήμη του συζύγου της κυρίου Περικλή Παναγόπουλου. Τα έσοδα της, εξαιρετικά πετυχημένης συναυλίας της Φιλαρμονικής Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου κ. Γιάννη Χατζηλοίζου, εμπρός σε 2.000, και πλέον, θεατές, διατέθηκαν  εξ ολοκλήρου για την ανακατασκευή του Ιερού Ναού.
Στη συνέχεια, η κ. Τζάκρη, πραγματοποίησε επίσκεψη συνεργασίας με τον, καταγόμενο από την Πέλλα, Αρχιεπίσκοπο, με στόχο την διερεύνηση τρόπων σύσφιγξης των σχέσεων του Ελληνισμού της Διασποράς με την Ελλάδα, ενώ έτυχε θερμής υποδοχής από εκπροσώπους της Ελληνικής ομογένειας, με τους οποίους συνομίλησε σε φιλικό κλίμα και ενημερώθηκε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον ομογενειακό πληθυσμό.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Αφού σώσατε τον ελληνισμό της Ελλάδας θα σώσετε και τη Ρωμιοσυνη στα πέρατα του κόσμου. Μπίζνες με τα ιερά και τα οσια μας. Δε φταίτε μόνο εσείς, αλλά τα... πρόβατα που σας ψηφίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δλδ ότι και να κάνει είναι κατακριτέο εντάξει παιδιά οι γιατροί λειτουργούν καθημερινά και τα απογεύματα γρηγοραααα

      Διαγραφή
  3. Θεοδώρα είπες τον Σεβασμιώτατο ότι ορκίστηκες με πολιτικό όρκο ή το έκρυψες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τζακρη δεν ορκιστηκε με πολιτικό όρκο δεν το ήξερες;

      Διαγραφή
    2. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ορκίστηκαν με ορθόδοξο θρησκευτικό όρκο τον Ιούλιο ήταν οι Μωραΐτης Τριανταφυλλίδης Και Αλεξιάδης οι υπόλοιποι πλην των μουσουλμάνων έδωσαν πολιτικό όρκο περιλαμβανομένης κ της Θεοδώρας

      Διαγραφή
  4. Ηρθε η κανονικότητα τωρα και ολα λυθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά η κανονικότητα απεργίες καταλήψεις εύνοια στους έχοντες ξεγελοντας με κοκκαλακια τους μη έχοντες Π.χ ένφια επιδόματα κτλ

      Διαγραφή
    2. Το άλλο με την Μακεδονία??? Που το κάνανε γαργάρα οι εθνικιστές- νεοδημοκράτες?????????

      Διαγραφή
  5. Καλά αυτή σαν τι πήγε, από ποιον καλέστηκε, ποιος πλήρωσε τοσα έξοδα, εισιτήρια δυο ατόμων,ξενοδοχείο,βόλτες ψώνια, με τα λίγα λεφτά που παίρνει, όπως διαβάσαμε στο πόθεν έσχες(36000 χιλ ευρώ).Πριν από τρείς μήνες εκλογές, βαρβατα έξοδα ,(πολυτελέστατο φυλλάδιο ιλουστρασιόν,τραπέζια σε χιλιάδες ψηφοφόρους σε κέντρα, επικοινωνιολόγοι ξενοδοχεία, σπίτια, κολέγια,τουαλέτες κλπ.Με 36000 χιλιάδες αυτή η χλιδατη χολιγουντιανή την ονόμασε συνυποψηφιος της, δεν φτάνουν...Ποιοί είναι οι χρηματοδότες της.Εσωτερικοι; εξωτερικοί; .Ο πολιτικός πρεπει να είναι τζάμι,ο πολίτης να τα βλέπει όλα.Αλλιώς σκανδαλιζεται!!.
    Σκανδαλισμενος Ψηφοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.