Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραιτήθηκε από το ΚΙΝ.ΑΛ. η Αγάθη Μακρίδου: "Αρνούμαι να συναινέσω σε παρωδίες"


Με αφορμή την πολύωρη συνεδρίαση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ προς το έκτακτο συνέδριο, η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Πέλλα Αγάθη Βούδρεσλη-Μακρίδου δήλωσε:

Ένα συνέδριο παρωδία που είναι διπλό πλήγμα για εμάς που μείναμε και το στηρίξαμε στα δύσκολα 
Δια βοής:
1. Διορισμένοι σύνεδροι του ΚΙΝΑΛ ,ασχέτως αν δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ κι ανήκουν σε κάποια κίνηση που συμμετέχει στο ΚΙΝΑΛ θα κληθούν να αποφασίσουν τροποποίηση καταστατικού του ΠΑΣΟΚ,εκλογή οργάνων ΠΑΣΟΚ ,κτλ.
2. Παράταση της προεδρικής θητείας κατά παράβαση του καταστατικού κατά δύο έτη.
Νομίζω ότι για εμάς που επιμένουμε σταθερά στην βάση των αξιών και αρχών της 3ης Σεπτέμβρη και στις δημοκρατικές αρχές και αξίες με την γενική έννοια, χώρος δεν υπάρχει!

Παραμένοντας σταθερή στις απόψεις και τις αξίες μου αρνούμαι να συναινέσω σε παρωδίες, τακτικισμούς και μεθόδους που αντίκεινται στο δημοκρατικό πνεύμα και στον σκοπό δημιουργίας του ΠΑΣΟΚ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Αυτο το συνέδριο δεν ειναι τίποτε άλλο παρα το πολιτικό μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ. Επιτέλους πήρες μια αξιολογη απόφαση. Ξεχνάω σχεδόν καθε άστοχη τοποθέτηση του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετοιμη για στελεχος την ΝΔ ειναι.....οσο για τις αστειες θεσεις της ευτυχώς τα γραπτα μένουν....

      Διαγραφή
    2. Το σχόλιο σου θυμίζει υαινα του Σύριζα που αναζητά πτώματα του ΠΑΣΟΚ. Η Αγάθη δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Φίλος από την Έδεσσα. Αγάθη χαιρετισμούς στη μητέρα σου.

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους καταλάβατε ότι είστε οι τελευταίοι που θα κλείσουν την πόρτα άντε λοιπόν κλειστετην να τελειώνουμε φτάνει οι κολλημένοι φτανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή υπήρχε ΠΑΣΟΚ; Τελικά έχει χιούμορ η Αγάθη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν εμείς λέγαμε ότι είστε παρωδία δεν μας πιστεύατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καραγιωργος Βασιλης31 Οκτωβρίου 2019 στις 11:17 μ.μ.

    Να σου θυμησω οτι κατι ατομα σαν εσενα και με τις τρομερες πολιτικες φτασανε το μεγαλο αυτο κινημα στη διαλυση. Τουλαχιστον φευγεται και μας αφηνεται στην ησυχια μας. Κι επειδη πουλας πατριωτισμο να σου θυμησω οτι πατριωτες ηταν οι παππουδες μας αλλα εσυ τους τιμησες? Αντε γιατι αρκετα σε ανεχτηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ούτως ή άλλως κοπελιά σε λάθος κόμμα ήσουνα.. Βελόπουλος λέγεται ο αρχηγός σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.