Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διον. Σταμενίτης: Όχι στη φημολογούμενη μείωση των ημερών λειτουργίας του χιονοδρομικού Βόρρας – Καϊμάκτσαλαν


Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα απέστειλε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με τη αναστολή της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμάκτσαλαν για κάποιες μέρες της εβδομάδας. Στην επιστολή του ο Βουλευτής σημειώνει ότι: «Σύμφωνα με πληροφορίες ο προγραμματισμός για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου από τις αρχές του νέου έτους προβλέπει το κλείσιμο του χιονοδρομικού για τις ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη και κανονική λειτουργία τις υπόλοιπες». 
Συγκεκριμένα ο Βουλευτής εκφράζει την ανησυχία αλλά και την αντίρρηση του στις πληροφορίες που υπάρχουν για μείωση των ημερών λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου από την έναρξη του νέου έτους και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική υπογραμμίζοντας: «…Αντιλαμβάνεται κανείς πολύ εύκολα ότι μια τέτοια εξέλιξη εν μέσω της χειμερινής τουριστικής περιόδου δημιουργεί τεράστια προβλήματα τόσο στις επιχειρηματικές μονάδες που δραστηριοποιούνται παράλληλα με τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου όσο και στο ίδιο το χιονοδρομικό κέντρο, το οποίο με το πέρασμα του χρόνου θα εξαιρεθεί από τις προτιμήσεις των τουριστών, καθώς θα προσφέρει υπηρεσίες σε επιλεγμένες ημέρες της εβδομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναφερόμαστε σε μια περίοδο, κατά την οποία ο παλιός Άγιος Αθανάσιος παρουσιάζει αυξημένη προσέλευση και ταυτόχρονα το πυκνό χιόνι και οι θερμοκρασίες είναι ιδανικές για τους αθλητές του σκι αλλά και τους επισκέπτες».
Κλείνοντας την επιστολή του ζητά την άμεση παρέμβαση του Υπουργού προκειμένου να ανακληθεί η εν λόγω απόφαση καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «ο στόχος είναι η διαρκής αναβάθμιση του χιονοδρομικού, γεγονός που δεν ευνοείται ούτε ενισχύεται με την εφαρμογή του νέου προγραμματισμού». 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Εσείς κύριε έχετε ανέβει στο βουνο; έχετε περπατησει και τους δύο δρόμους που καταλήγουν στο βουνο; έχετε έρθει στα περίχωρα που είναι στους πρόποδες του βουνού; Επειδή εμείς ζούμε εδώ θέλουμε να κάνετε τους δρόμους για το στολίδι του νόμου γιατί ο νόμος εκτός από το χιονοδρομικό κέντρο καϊμακτσαλαν και τα λουτρά ποζαρ δεν έχει τίποτα άλλο για τον τουρισμό!!! Και αφήστε τους δρόμους Χαλκηδόνα Γιαννιτσών γιατί για 10 χιλιόμετρα πίσσα που θα βάλετε χωρίς να τηρεί τις προδιαγραφές θα μας βάλετε και τα διόδια έτσι ώστε τα αφεντικά να είναι ευχαριστημένη!!!
    Υ.Γ
    Μην διανοήθηκε να πουλήσετε το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν και τα λουτρά ποζαρ σε ιδιώτη.. Ο λαός της Πέλλας θα είναι απέναντι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλέον δεν υπάρχουν 2 δρόμοι για το Χιονοδρομικό. Με πρόσφατη απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ο δρόμος από Κερασιά έκλεισε και απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός οχήματος.

      Διαγραφή
    2. Έτσι
      Αφήστε όπως είναι.
      Να πληρώνει ο κόσμος φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
      Με υποτυπώδεις υποδομές, με ξύλα, καδρονια και πλαστικά πλέγματα να οριοθετούν τις πίστες και πολλά αλλά

      Διαγραφή
    3. ρε σταλίν γιαλαντζί αριστερέ ακόμα και τα γκουλακ ιδιώτες τα πήραν ξυπναααααααα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος 11:15πμ
      Μόνο με αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα από χιονοδρομικά και το πώς να μαζέψεις και να κρατήσεις το χιόνι σε ένα φαλακρό βουνό όπως το Καϊμακτσαλάν! Και την οριοθέτηση των πιστών σε όλα τα χιονοδρομικά κέντρα έτσι οριοθετούν και μην σου πω πως σε κάποια δεν τα οριοθετούν καθόλου που τα έχουν και ιδιώτες και δεν κάνουν καθόλου συντήρηση στους αναβατηρες!
      Ανώνυμος 11:25πμ
      Αφού τόσο πολύ σου αρέσουν οι ιδιώτες τότε τράβα μια βόλτα στα ιδιωτικά γκουλακ και κάτσε εκεί μην γυρίσεις και άσε σε εμάς να κάνουμε μια κοινωνία αταξική χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο!

      Διαγραφή
  2. όταν είναι κρατικό με κρατικούς υπαλλήλους !!!! 3 λαλούν και 10 χορεύουν δες το μπαντσκο 100 χρόνια μπροστά, να το νοικιαστούν για 50 χρόνια να δει η περιοχή χαΐρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταμενίτη εισαι και τυχερος που ταν η σειρα της Ν.Δ βουλευτιλίκι δεν εβλεπες με τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ενας βουλευτης παρασύρεται από φήμες ,χωρίς να διασταυρώνεται η πραγματικότητα, και στέλνει επιστολές,καταλαβαίνεις που πάνε αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛες οι ανακοινώσεις του ,άστοχες,αναποτελεσματικες.
    Βλεπε, τουρίστες στο Μουσείο της Πέλλαςωμε ΚΤΕΛ κουφαλιων, κτηματολόγιο, ομιλίες εκθέσεις ιδεών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κύριος...(ποιος τον ξέρει στην Εδεσσα;;) δεν έχει πατήσει στο χιονοδρομικό και δεν έχει ιδεα τι του γίνεται...αει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.