Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Δημιουργία νέου Φιλοζωικού Σωματείου και οι πρώτες εκλογές



Με την δυναμική παρουσία πολλών εθελοντών, ανθρώπων που νοιάζονται για τα ζώα, από διάφορες περιοχές του δήμου Πέλλας, πραγματοποιήθηκε η σύσταση του νέου Φιλοζωικού Σωματείου «Αγάπη για τα Ζώα». Με την συμμετοχή στις εκλογές που έγιναν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 3/10/19 εγκρίθηκε το καταστατικό και η επίσημη παρουσία και λειτουργία του συλλόγου, από πολίτες της Πέλλας που ήδη εδώ και χρόνια δίνουν τον δικό τους αγώνα με περισυλλογή και φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Η ανάγκη ενός ενεργού σωματείου, με δράσεις όχι μόνο φροντίδας, αλλά και ενημέρωσης των κατοίκων και υιοθεσιών των ζώων με όλες τις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος, οδήγησε περισσότερους από 50 ενεργούς πολίτες στην διαδικασία ξεκάθαρης θέσης απέναντι στα τετράποδα που βρίσκονται εγκαταλειμμένα κατά δεκάδες κάθε μέρα στους δρόμους και στα γύρω χωράφια.

Οι αρχαιρεσίες που έγιναν ανέδειξαν το νέο 5μελες Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου το οποίο είναι κατά σειρά ψήφων:

· Γκίκα Αναστασία
· Νίκου Ελένη
· Κοκκοσίδου – Παπαδοπούλου Παρασκευή
· Ευαγγελίου Βασιλική
· Κοτσαμπουϊκίδης Νικόλαος

Με αναπληρωματικά μέλη

· Τελλίδου Σαββίνα
· Χατζηαντωνίου Νικολέτα
· Τσερκετζίδου Κυριακή

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν:

· Κοζμίνσκα Ελζμπιέτα
· Πεχλιβανίδης Αναστάσιος
· Τζηρίνης Αθανάσιος

Εκπρόσωποι σε Β’ βάθμια / Γ’ βάθμια Φιλοζωϊκά Σωματεία:

· Λάζου Γεωργία
· Αγγελίδης Θεοχάρης

Τα αξιώματα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα κατανεμηθούν στην πρώτη επίσημη συνεδρίαση του.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ – 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οφείλουμε να μην λησμονούμε πως η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα μας χαρακτηρίζει σαν ανθρώπινο γένος και αποτελεί δείκτη πολιτισμού της κοινωνίας μας. Προστατέψτε τα ζώα με κάθε τρόπο και μάθετε τα να αγαπούν κι αυτά. Μην τα εκπαιδεύετε να γίνονται επιθετικά. Η αγάπη για όλα τα ζωντανά πλάσματα είναι η πιο ευγενής ιδιότητα του ανθρώπου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Η καταντια της εποχης μας....ο κοσμος πειναει δεν εχει ρευμα και θερμανση , και οι κυριες ασχολουνται με τα ζωα.....εφτασε η ζωη ενος σκυλου να εχει μεγαλυτερη αξια απο αυτην ενος ανθρωπου.Στην Υεμενη τα παιδακια πεθαινουν απο πεινα,αφιερωστε το χρονο και το χρημα σας για αυτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .. και στην Υεμένη και σε πολλά μέρη του κόσμου.. Το πως και το που θέλει ένας άνθρωπος να διαθέσει τα χρήματα του σίγουρα δεν θα το αποφασίσετε εσείς.. Κατάντια της εποχής δυστυχώς είναι ο τρόπος που σκέφτεστε.. Όταν αλλάξουν τέτοιου είδους απόψεις σίγουρα δεν θα σταματήσουν να πεθαινουν παιδια απο την πεινα αλλά σίγουρα θα υπάρχει ελπίδα για κάτι καλυτερο..

      Διαγραφή
  2. άμα νοιάζονται για τα ζώα να τα πάρουν σπίτι τους , φτάνει πια με το παραμύθι .αφού είναι 50 άνθρωποι ας πάρουν ο καθένας 10-20 σκυλιά και γάτες στο σπίτι τους να ησυχάσουμε και εμείς .ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευκαιρία να αποκτήσουν "Βήμα" ορισμένοι "ζεν πρεμιέ" της Φιλοζωικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατί δεν ανακοινώθηκε η συγκέντρωση ; Διαβλέπω άλλα κίνητρα για την δημιουργία αυτού του συλλόγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.