Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βιολογικός καθαρισμός και αποχετευτικό δίκτυο Άρνισσας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες δημοπράτησης του έργου κατασκευής βιολογικού καθαρισμού και αποχετευτικού δικτύου στην Άρνισσα, που έχει συνολικό προϋπολογισμό 4.000.000€ περίπου.
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση προσφορών για την κατασκευή του εσωτερικού αποχετευτικού δικτύου και αναμένεται άμεσα η ανάδειξη του αναδόχου, ενώ σε ότι αφορά στην κατασκευή της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων είναι σε εξέλιξη η προβλεπόμενη διαδικασία διαβούλευσης επί των δημοσιευμένων τευχών δημοπράτησης με τους ενδιαφερόμενους και μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί η κατάθεση των προσφορών. Τα παραπάνω σημαίνουν ότι οι διαδικασίες είναι σε στάδιο ολοκλήρωσης και η κατασκευή του έργου θα ξεκινήσει πολύ γρήγορα.
Ο βιολογικός καθαρισμός και το αποχετευτικό δίκτυο της Άρνισσας είναι ένα έργο κομβικής σημασίας, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος και της λίμνης Βεγορίτιδας, όσο και για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Άρνισσας που σήμερα αναγκάζονται να αδειάζουν τους βόθρους στους οποίους διοχετεύονται τα λύματα. Επιπλέον, αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, που έχει μεγάλες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. μετα απο σχεδον 10 χρονια. το 11 το χασατε απο ευθυνη σας. τοσο κομβικης σημασιας ηταν για εσας.αν κανω λαθος κ καρτα να με διορθωσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.