Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», στο Δημοτικό Σχολείο Άρνισσας (φωτο)



Σε μία σημαντική προσφορά προς τους μαθητές του 6/θ Δημοτικού Σχολείου Άρνισ-σας προχώρησε το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Συγκεκριμένα δωρίστηκαν δέκα (10) Η/Υ και ένα Πολυμηχάνημα, τα οποία αγοράστηκαν από κατάστημα της Έδεσσας. 
Η δωρεά αυτή θα αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια για τους μαθητές και εκπαιδευτι-κούς του σχολείου μας. Η αξιοποίηση του εξοπλισμού αυτού, σε καινοτόμα σχολικά προ-γράμματα και δραστηριότητες που σχετίζονται με την αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών και υλοποιούνται στο σχολείο, θα συμβάλλουν σημαντικά  στην εκπαιδευτική διαδικασία και την πρόσβαση στη γνώση. 
Το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου ενισχύθηκε σημαντικά από την στήριξή αυτή  του Ιδρύματος, για την οποία αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε την ευγνωμο-σύνη μας. 
Ευχή μας το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» να είναι πάντα σε θέση να ενισχύει και να προσφέρει στους νέους, καθώς παρόμοιες κοινωνικές ευαισθησίες αποτελούν μήνυμα ελ-πίδας και ανθρωπιάς.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του
6/θ Δημοτικού Σχολείου Άρνισσας





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπράβο στον Διευθυντή του Σχολείου που δεν κότσαρε πρώτη-πρώτη την φράση: Ο διευθυντής του Σχολείου.....και μετά το προσωπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΟΛΎΤΗ ΞΕΦΤΊΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΑΤΟΥΣ (;)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ.......... ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ.
      ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΔΩΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΓΑΠ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΑΜΠΛΕΤ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΑΜΠΛΕΤ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΑ

      Διαγραφή
    2. Είμαι σίγουρος ότι είσαι και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. Ο Καραμανλής που τον Οκτώβριο 2009 παρέδωσε 15% έλλειμμα (35 δις) δεν σου έρχεται στο μυαλό , αλλά ο ΓΑΠ που σε 7 μήνες (Μάιο του 10) μας έβαλε στο μνημόνιο!!! ΩΡΙΜΟΣ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ,ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.