Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα υποψηφιότητας Μαρίας Τριανταφυλλίδου για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στις 15 Δεκεμβρίου


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η απόφαση μου να κατέλθω ως υποψήφια για την ανάδειξη των νέων μελών στη συνέλευση των αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στις 15 Δεκεμβρίου είναι πράξη ευθύνης αλλά και χρέους απέναντι στους παλαιούς και νέους συναδέλφους μου.

Ασκώ το επάγγελμα του Οικονομολόγου Φοροτεχνικού με άδεια Α’ τάξης από το 1993. Όλα αυτά τα χρόνια απέκτησα μεγάλη εμπειρία στο χώρο της λογιστικής παρακολούθησης και οργάνωσης καθώς και στη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, αγρότες και ιδιώτες. Οι καθημερινές δυσκολίες που βιώνει ο σύγχρονος επαγγελματίας είναι δυσκολίες που τις γνωρίζω απο πρώτο χέρι και που τις βιώνω και εγώ τα τελευταία 25 χρόνια.

Πάντοτε γνώμονας στις αποφάσεις και τις δράσεις μου υπήρξε η ανάγκη για προσφορά στον τόπο μου την Ημαθία, στο επάγγελμα μου, στην οικογένεια μου, στη Κοινωνία. Για αυτό και προχώρησα μαζί με άλλα αξιόλογα στελέχη στην ίδρυση του πανελλαδικού Δικτύου Λογιστών -Ασφαλιστών. Πρόκειται για ένα σύγχρονο Δίκτυο επικοινωνίας, αλληλεγγύης και ανάπτυξης συνεργειών μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου μας, το οποίο αποκτά μέρα με την ημέρα ισχυρότερη φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

-Επιθυμώ να εκφράσω δυναμικά και ουσιαστικά τους παλαιούς και νέους επαγγελματίες μέσα απο νέες ιδέες και καινοτόμες προσεγγίσεις που θεωρώ πως χαρακτηρίζουν την επαγγελματική μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

-Θέλω να γίνω η φωνή του συναδέλφου που δυσκολεύεται να επιβιώσει σε ένα σκληρό και πολλές φορές άδικο επαγγελματικό περιβάλλον.

-Είμαι ικανή να αγωνιστώ για λογαριασμό τόσο των επαγγελματιών της Ημαθίας όσο και για το σύνολο των συναδέλφων μας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται

– Μπορώ να εκπροσωπήσω επάξια ΚΑΙ τις γυναίκες συναδέλφους μας οι οποίες αυτή τη στιγμή υποεκπροσωπούνται στα όργανα Διοίκησης και που καλούνται να αντεπεξέλθουν στους πολλαπλούς ρόλους της σύγχρονης Κοινωνίας.

– -Εντάσσομαι στον συνδυασμό «Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι» και στο πλευρό του Προέδρου μας Κωνσταντίνου Κόλλια γιατί ως Πρόεδρος απέδειξε πως ξέρει να ενώνει, να συνθέτει και να παράγει απτά αποτελέσματα για τους ανθρώπους που εκπροσωπεί.

Στις 15 Δεκεμβρίου ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσω να γίνω η ισχυρή σας αντιπρόσωπος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Και μαζί να δουλέψουμε για να αποκτήσουν και πάλι αξία οι κόποι μας.

Σας ευχαριστώ,

Μαρία Τριανταφυλλίδου,
Υποψήφια στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣτΑ) (3ο Εκλογικό Διαμέρισμα-Υπόλοιπο Επικρατείας) ΠΕ Ημαθίας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.