Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ήττα ( 35-20) του Αερωπού από τη Νέβα στη Ρωσία



Την ήττα με 35-20 (15-10 στο ημίχρονο) γνώρισε ο Αερωπός Έδεσσας στη Ρωσία από τη Νέβα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο γύρο του -Challenge Cup. Έτσι την επόμενη βδομάδα στο παιχνίδι που θα γίνει στο Κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, ο Αερωπός θα χεριστεί ένα θαύμα για να περάσει στην επόμενη φάση...

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : ....στο παιχνίδι που θα γίνει στο Κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη...
    ΓIATI ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΦΙΛΕ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΥΚΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ.
      ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ VOLLEY ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΑΜ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΩΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.
      ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ..................

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.