Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση του Πρόεδρου Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας με τον Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας


Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας κ. Γκοτζαμάνης Νικόλαος είχε συνάντηση με τον Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας κ. Μπογιατζίδη Παναγιώτη κατόπιν αιτήματος του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου. Έγινε συζήτηση για τα θέματα Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της περιοχής μας και για ζητήματα των Νοσοκομείων μας. Ήδη ο Υποδιοικητής της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας κ. Χρίστογλου Κωνσταντίνος πέρασε από τα Κέντρα Υγείας της περιοχής μας για να διαπιστώσει τις ελλείψεις που υπάρχουν. Η συζήτηση εξελίχτηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον Διοικητή να υπόσχεται να κάνει ότι μπορεί για να επιλύσει αυτά τα προβλήματα και όποια άλλα προκύψουν.

Για το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας 

Ο Πρόεδρος 
Ν. Γκοτζαμάνης

Ο Γ. Γραμματέας  
Ε. Δημητριάδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. και τι μπορεί να κάνει ο συγκεκριμένος κύριος;;; τίποτα!!! τζάμπα η φωτογραφία..."Η συζήτηση εξελίχτηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον Διοικητή να υπόσχεται να κάνει ότι μπορεί για να επιλύσει αυτά τα προβλήματα και όποια άλλα προκύψουν"... τι είναι αυτά βρε παιδιά;;; είναι δυνατόν να γράφετε τέτοια δελτία τύπου;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.