Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου: Δεν θα μεταφερθούν και δεν θα εγκατασταθούν μετανάστες στη Σκύδρα


Στην προσωπική της σελίδα η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου γράφει ότι ο υπουργός εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος στη σημερινή τους συνάντηση στην Αθήνα τη διαβεβαίωσε ότι δεν θα μεταφερθούν και δεν θα εγκατασταθούν μετανάστες στη Σκύδρα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικακο:

Η ΣΚΥΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ!

Συναντήθηκα σήμερα στην Αθήνα με τον υπουργό εσωτερικών, ο οποίος με ενημέρωσε ότι με τον κο Στεφανή Αλκιβιάδη, υφυπουργό Άμυνας, έκαναν δεκτούς τους ισχυρισμούς και τα αντικειμενικά επιχειρήματα μας, για την ακαταλληλότητα του χώρου του πρώην στρατοπέδου Σκύδρας και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα μεταφερθούν και δεν θα εγκατασταθούν μετανάστες στη Σκύδρα.

Περαιτέρω με διαβεβαιωσε ότι καμία απόφαση δεν θα ληφθεί για το μεταναστευτικό, αν δεν υπάρχει σύμπνοια και συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες.

Για ακόμη μια φορά παρουσίασα αναλυτικά, με έγγραφα και φωτογραφικο υλικό την ακαταλληλότητα του χώρου, τις διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής και τους ισχυρισμούς μας.

Τέλος, συζητήσαμε και για την έγκριση της κατασκευής ταρτάν και λοιπών αθλητικών βελτιώσεων στο ΔΑΚ Σκύδρας, την οποία θα έχουμε σύντομα, όπως και άλλα θέματα της τοπικής αυτοδιοικησης και του Δήμου Σκύδρας.

Γόνιμος διάλογος μ έναν υπουργό- πολιτικό προϊστάμενο μας, που ευτυχώς ξέρει και θέλει να ακούει και να δίνει λύσεις! 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα. Τώρα οι καθως πρεπει πολίτες της Σκύδρας μαζι με την καθοδηγητική για τον λογο του Κυρίου εκκλησία θα αφήσουν τα οπλα και θα πιάσουν τους μεγαλοσταυρους.
    Βέβαια είναι αυτοί που θα τους εκμεταλλεύονταν στις γεωργικές εργασίες και στα θεληματα τους. Ειναι οι ίδιοι που φέρθηκαν παρόμοια με τους Αλβανούς Πακιστανούς κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρτους σπιτι σου αριστερε με δεξιες τσεπες....

      Διαγραφή
  3. τελικά αν είσαι μίζερος και κακοπροαίρετος δεν αλλάζεις . ο άλλος 7:41 αντί να πει κάτι σωστό είπε την αριστερή του βλακεία .ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελληναρες... μπράβο τα καταφέρατε. Μακάρι να βρεθείτε στη θέση των προσφύγων και να σας συμπεριφερθούν ανάλογα , για να καταλάβετε το μεγαλείο της ψυχής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί,πρόσφυγες;από πού κι ως που;

      Διαγραφή
    2. Ο Μητσοτάκης οταν εφυγε με ενα σκάφος για την Τουρκία στον τσακλαγιαγκιλ γιατί πήγε;ποιος τον κυνηγούσε;αλλου έχουν χούντα,αλλου εθνοτικές διαφορές,αλλου φευγουν για φυλετικούς λογους, αιώνες τωρα οι λαοι αλλάζουν τοπους,

      Διαγραφή
  5. εσύ μεγαλοψυχε να φανταστώ δεν έχεις πατήσει σε κανένα hot spot να βοηθήσεις...εισαι ένας ακόμα ελληναρας επαναστάτης του fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά περίμενε και θα δούμε Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.