Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνοιξε τις πύλες του ο Δημοτικός Βρεφικός Σταθμός Έδεσσας (φωτο)



Ο Δημοτικός Βρεφικός Σταθμός Έδεσσας άνοιξε τις πύλες του για να δεχτεί τους λιλιπούτιους φίλους του, την Πέμπτη 7-11-2019. Οι γονείς των φιλοξενουμένων βρεφών, το προσωπικό που στελέχωσε τον σταθμό, η Διευθύντρια του νομικού προσώπου κ. Γκίνη Αικατερίνη, η Προϊσταμένη των παιδικών σταθμών κ. Κουτσιαρή Μαρία, ο Αντιπρόεδρος κ. Δασκάλου Χρήστος  και φυσικά ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας κ. Γιώγας Δημήτριος παραβρέθηκαν στον αγιασμό για την έναρξη της λειτουργίας του Βρεφικού Σταθμού.
Η λειτουργία του Βρεφικού Σταθμού αποτελεί έργο μείζονος σημασίας τόσο για το ίδιο το νομικό πρόσωπο όσο και για τον Δήμο Έδεσσας, διότι για πρώτη φορά ο Δήμος αποκτά μια τέτοια δομή. Δομή που αποσκοπεί να επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα των εργαζομένων μητέρων με βρέφη και να σταθεί αρωγός στην τοπική οικογένεια.
Η υλοποίηση του έργου ξεκίνησε το 2018 στον  χώρο του πρώτου ορόφου του Β΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού όπου προϋπήρχαν οι απαραίτητες υποδομές. Μετά από μερική ανακαίνιση και μαζί με την πολύμηνη αγόγγυστη εργασία του προσωπικού του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» αλλά και των φίλων του, ο χώρος εκσυγχρονίστηκε και άνοιξε επιτέλους τις πύλες του για την πρώτη φάση της λειτουργίας του στο σχολικό έτος 2019-2020.
Οι γονείς ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι τόσο γιατί αναγνωρίζουν την αξία του έργου που υλοποιήθηκε μετά από δικά τους αιτήματα όσο και με το όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον που πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την εξέλιξη και την ασφαλή φιλοξενία των παιδιών τους, έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους στο νέο αυτό ξεκίνημα.
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας κ. Γιώγας Δημήτριος στην συνάντηση που είχε με τους γονείς, επεσήμανε την σπουδαιότητα του έργου, πόσο αυτό θα βοηθήσει την τοπική κοινωνία, αλλά δεν παρέλειψε ακόμα να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν, εργάστηκαν και συνέδραμαν στην πραγματοποιησή του. Μετέφερε ακόμα και τις καλύτερες ευχές του Δημάρχου ο οποίος λόγω υποχρεώσεων έλειπε στο εξωτερικό.
Ο σταθμός στελεχώθηκε με έμπειρο προσωπικό του νομικού προσώπου. Άλλωστε η πρόσληψη τεσσάρων νέων Βρεφονηπιοκόμων που έγινε από το νομικό πρόσωπο το προηγούμενο Αύγουστο, συνετέλεσε και αυτή στην λειτουργία της νέας δομής αφού ενίσχυσε τις θέσεις των παιδικών σταθμών ώστε να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εκπαίδευσης των παιδιών.
Έπεται περεταίρω εξέλιξη της δομής με την προσθήκη ενός ακόμα τμήματος βρεφών μετά και την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης λειτουργίας του.
Στο Δήμο Έδεσσας υπό την αρμοδιότητα του νομικού προσώπου «ΕΥ ΖΗΝ» λειτουργούν πέντε (5) παιδικοί σταθμοί και πλέον ένας (1) βρεφικός. Η διοίκηση του νομικού προσώπου θα συνεχίσει με την ίδια υπευθυνότητα και ευαισθησία το έργο της, με γνώμονα πάντα το όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Ο σταθμός θα λειτουργεί καθημερινά στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται ο Β΄ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Έδεσσας.

Υπεύθυνη δομής είναι η κ. Ζέλτση Μαρία και το τηλέφωνο επικοινωνίας 2381022327.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. προχωράμε μπροστά ,Ευρωπαϊκά,πολιτισμένα.Μπράβο Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Χατζόγλου το ξέρει;; οεο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώγα εσένα να έχουμε πρότυπο και τι άλλο στον κόσμο θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα 9 χρόνια στον Δήμο έκανε και ένα βρεφικό τμήμα, στα 20 μπορεί να ιδρύσει και πανεπιστήμιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και 20 χρόνια μετά μην παραξενευτείς αν είναι αυτός πάλι ...γιατί δεν φταίει αυτός αν απέναντι του βάζουν άτομα που δεν τα ψηφίζει κάνεις

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.