Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποσύρει την τροπολογία για την φυλάκιση στην εξύβριση των Θείων ο υπ. Δικαιοσύνης (βίντεο)


Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας θα αποσύρει την τροπολογία για την φυλάκιση στην εξύβριση των θείων, ύστερα από τις σφοδρές αντιδράσεις που παρουσιάστηκαν.

Οι αντιδράσεις προκλήθηκαν  με βάση την τροπολογία με την οποία    «επανέρχονται η κακόβουλη βλασφημία και η καθύβριση των θρησκευμάτων (άρθρο 198 του ΠΚ). Προβλέπεται φυλάκιση έως 2 έτη για όποιον κακόβουλα καθυβρίζει τον Θεό και όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει την ορθόδοξη εκκλησία ή θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα».

Ο Κώστας Τιάρας μίλησε στον Σκάι και την εκπομπή «οι Αταίριαστοι» και είπε πως θα την αποσύρει εφόσον υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις, παρότι, όπως εξήγησε «με αυτόν τον τρόπο θεραπεύουμε τα πάντα και δημιουργούμε τις συνθήκες, ώστε φαινόμενα που αποτέλεσαν κορυφαία σημεία της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα να αντιμετωπίζονται με το συγκεκριμένο τρόπο». Και συνέχισε, «Πρόκειται για προσπάθεια προστασίας των δικαιωμάτων θρησκευτικών μειονοτήτων, που κάνει η κυβέρνηση, καθώς βρισκόμαστε, μπροστά σε γεγονότα που εξελίσσονται με αρνητικό τρόπο στην ελληνική κοινωνία και μιλώ για την αντιπαράθεση μεταξύ ομάδων μεταναστών που εγκαθίστανται στην ενδοχώρα και δημιουργούνται εντάσεις.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Αφού φάγανε το κράξιμο του αιώνα για τις χουντικες λογικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς δεν σκέφτηκες καλά προτού εκφραστείς τοιουτοτρόπως, επαναλαμβάνω προφανώς, διότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

      Διαγραφή
    2. Να και ένας συμπολίτης μας με υψηλό αντιχουντικο επίπεδο... που εγκρίνει το βρίσιμο...

      Διαγραφή
    3. Όχι σύντροφε.
      Διάβασε καλύτερα
      Για τους μουαμελουκους και το ισλάμ το απέσυραν.
      - όποιος προσβάλει κάθε θρησκεία αναγνωρισμένη και υπαρκτή στο ελληνικό κράτος - λέει.Η μάλλον έλεγε...

      Διαγραφή
  2. ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 3KM ΑΠΟ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.
    ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.