Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον ΓΓ Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Ν Μαντζούφα


Συνάντηση στο Υπουργείο Ανάπτυξης με τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ κ. Νικόλαο Μαντζούφα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης.

Αφορμή για τη συνάντηση αποτέλεσε η πορεία ολοκλήρωσης της οριστικής ένταξης του έργου ανοικοδόμησης νέου δικαστικού μεγάρου στην Έδεσσα σε διαδικασία Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ). Το συμπέρασμα είναι πως εφόσον υπάρχει η πολιτική βούληση από πλευράς Υπουργείου Δικαιοσύνης και Υπουργείου Υποδομών -στα οποία ο βουλευτής είχε θέση το ζήτημα σε προηγούμενες συναντήσεις του- το έργο θα ενταχθεί προς έγκριση σε ερχόμενη διυπουργική επιτροπή.

Παράλληλα, ο Βουλευτής έθεσε και το γνωστό ζήτημα ανοικοδόμησης δικαστικού μεγάρου και στην πόλη των Γιαννιτσών, μιας και οι ανάγκες είναι και εκεί σημαντικές. Ως γνωστόν, έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Πέλλας έκταση εντός του πρώην στρατοπέδου «ΚΑΨΑΛΗ» με σκοπό την ανέγερση του μεγάρου, ενώ έχει εκπονηθεί και σχετική μελέτη. Συζητήθηκε η προοπτική ένταξης και αυτού του έργου σε αντίστοιχη διαδικασία και σε πρώτη φάση έγινε σαφές πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να καταλήγουν να συνομιλούν και για τις άλλες ανάγκες της Πέλλας σε υποδομές και την αξιοποίηση του εργαλείων που προσφέρει η ΣΔΙΤ. Τέλος, συζήτησαν τις προοπτικές μεγάλων στρατηγικών επενδύσεων στην Πέλλα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Ρε Λάκη, δεν βαριέσαι να βγάζει ΔΤ χώρις ουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΚΗ.............ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ........
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ Κ ΔΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΠΤ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε Λακη ,εσυ ο Σταμενιτης, κι ο Παξιμαδοφαγος , ο μεγας Μακεδονομαχος, πιεστε τον Κουλη, να προβει σε εντονα διπλωματικα διαβηματα προς τους υπολοιπους Ευρωπαιους, να μοιραστουν μαζι μας τους προσφυγες, να τους απορροφησουν στις χωρες τους.Αντε να δω την μαγκια σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε καλο μου παιδι φτανουν τα μαϊντανιλικια. δεν εισαι ο καρασμανης. δυο ειναι τα θεματα. α: εθνικη οδος : μετναστες. οταν εχεις να μας πεις κατι πεστο αλλιως στον κουβα και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λακη δεν βαρέθηκες να περιφέρεσαι απο γραφειο σε γραφειο και να ανεβάζεις απλά φωτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ψέματα έχουν κοντά ποδαρια λέει ο Λαός. Και τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας για τους πρόσφυγες και τα σύνορα που δεν φυλάγονταν επί ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταρρίπτονται σαν τραπουλόχαρτα.Οσο για τη λύση των προβλημάτων της Πέλλας, θα σε κριθούν όλοι στο τέλος της θητείας τους. Προς το παρόν οι μόνες επενδύσεις που θα γίνουν θα είναι για τις δομές των προσφύγων/μεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οταν ενας ανθρωπος κατεχει δυο αξιωματα,του βουλευτη και του περιφερειακου συμβουλου χωρις να παραιτειται και το μονο που τον ενδιαφερει ειναι τα φλας των φωτογραφικων μηχανων καταλαβαινεις οτι νοιαζεται μονο για τον μισθο και το προσωπικο του προφιλ,κριμα και μονο κριμα για εναν νεο ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.