Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν Πέλλας: Ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η πολιτική εκδήλωση στην Έδεσσα με ομιλητές τους Τσακαλώτο και Μπίστη


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της ΝΕ Ν. Πέλλας με θέμα «Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου», με ομιλητές τους συντρόφους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Νίκο Μπίστη. Χαιρετισμό στους προσκεκλημένους και στους παρευρισκόμενους, που κυριολεκτικά γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Παρθεναγωγείου στην Έδεσσα  ,απηύθυνε η βουλευτής του νομού ,Θεοδώρα Τζάκρη. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η σ. βουλευτής Ημαθίας,  Φρόσω Καρασαρλίδου .

Την εκδήλωση άνοιξε ο συντονιστής της ΝΕ Πέλλας, σ. Πέτρος Γάγκλιου ο οποίος τόνισε την ανάγκη να συνδεθεί η κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογική του βάση. Παίρνοντας το λόγο η σ. Θ. Τζάκρη εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη μεγάλη ανταπόκριση των δημοκρατικών πολιτών του νομού μας στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ κα την αναγκαιότητα  συστράτευσης όλων των δημοκρατικών δυνάμεων στον αγώνα εναντίον των οργανωμένων οικονομικών συμφερόντων που υπερασπίζεται η ιδιωτική Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Ν. Μπίστης ακολούθως, εκπροσωπώντας την Προοδευτική Συμμαχία ,άσκησε δριμεία κριτική στις ψευδείς προεκλογικές  υποσχέσεις της ΝΔ και τόνισε την ιστορική πολιτική συγκυρία που επιβάλλει τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς είναι η μοναδική αριστερή παράταξη που έχει τη δυναμική να αναχαιτίσει την επικίνδυνη αντιλαική πολιτική της Δεξιάς και να καλύψει τον κεντρώο και αριστερό χώρο.

Ο Ευκλ. Τσακαλώτος εστίασε κυρίως στο κείμενο της  Διακήρυξης των  αρχών του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί τη βάση συσπείρωσης των δημοκρατικών πολιτών και της ένταξής τους στο ΣΥΡΙΖΑ, με προοπτική το Συνέδριο. Ανέλυσε  τους λόγους για τους οποίους είναι επικίνδυνη η φιλελεύθερη οικονομική πολιτική τόσο σε επίπεδο εσωτερικού της χώρας μας, όσο και σε πανευρωπαικό και παγκόσμιο. Κατέστησε σαφές ότι  η Αριστερά είναι αυτή που μπορεί να υπηρετήσει την ανάπτυξη , την πρόοδο και τη συλλογική και  προκοπή.
Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους παρευρισκόμενους οι οποίοι τοποθετήθηκαν, έθεσαν ερωτήματα , διατύπωσαν προτάσεις σχετικά με τη Διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διάλογος , η ζύμωση , η αξιοποίηση όλων των απόψεων τόσο των  νέων όσο και  των παλαιών συντρόφων , η διαδραστική δυναμική του syriza,  είναι το βασικά εργαλεία με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ  θα φτάσει στο στόχο του, στην υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων του λαού  με παράλληλη  αποδυνάμωση των στοχεύσεων του φιλελευθερισμού και των υπερασπιστών  του.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Τι ακριβώς είπαν πως μας κατέστρεψαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι ειπαν πως γεμισε ο κουλης μεταναστες τον τοπο και πως τηρει τη συμφωνια των πρεσπων

      Διαγραφή
    2. Το 2015 ανέλαβαν μια χώρα μοντέλο (σαν την Σουηδία πχ.) Μα πόσο φανατικός μπορεί να είσαι;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΛΕΕΙ Η ΕΥΚΛΕΊΔΕΙΟΣ ΔΙΑΙΤΡΕΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
      Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΠΑΝΕΛ Κ.Λ.Π ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΙΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ 3%

      Διαγραφή
    4. Άσε τον Τσακαλωτο και πιάσε δουλειά με την ορθογραφία γιατί μόνο εσύ καταλαβαίνεις τι γράφεις.

      Διαγραφή
    5. Προς 7.10 Τότε να ψηφίσεις ΦΙΛΟΛΟΓΟ και όχι Πολιτικό!!! Ο Ερντογάν που για τον Λαό του είναι αναμφισβήτητα Ηγέτης μιλά πάντα τουρκικά με όλους τους ξένους ηγέτες.Εσύ προφανώς επηρεασμένος από το life style των δημοσιογράφων ασχολείσαι περισσότερο με την γλώσσα , την εμφάνιση ,το ύφος κλπ , παρά με την ουσία της πολιτικής που μάλλον αδυνατείς να αντιληφθείς!!!

      Διαγραφή
    6. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 7.05! ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ,ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

      Διαγραφή
    7. Αρχαιολάτρης σύντροφε??
      Σαν τους αρχαίους ημών που άκουγαν χρησμούς της Πυθίας, έτσι και με τον Τσακαλώτο σας.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.